ARENA ZAGREB / KONCERT

Jason Derulo

Početak:
Cijena karata: 250 kn


Info

Megapopularni američki pjevač, koji je hitovima osvojio publiku diljem svijeta, u Hrvatsku dolazi u sklopu turneje "777 WORLD TOUR"

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač. Vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka, ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se Derulo smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

U svojoj biografiji Derulo ima zabilježeno nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“). Na dugačkom popisu zvijezda s kojima je surađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland.... Brojni suradnici ističu da Derulo na svaku objavljenu, napiše još nekoliko sjajnih pjesama za koje poslije nema mjesta na njegovim albumima.

U ožujku ove godine objavio je pjesmu "Colors" (Warner Bros. Records), inspirativnu himnu koja ujedinjuje obožavatelje i njihove omiljene umjetnike širom svijeta te služi kao Coca-Cola®-ina pjesma za kampanju Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine u Rusiji.

- Bilo je zadovoljstvo raditi s Coca-Colom u stvaranju himne za Svjetsko nogometno prvenstvo, turnir koji slavi atletsku izvrsnost. Kroz moje godine putovanja uspio sam vidjeti ljepotu u našim kulturnim razlikama. 'Colors' sam napisao kako bih upravo proslavio te raznolikosti i sudjelovao u nevjerojatnoj energiji koju sportski obožavatelji širom svijeta daju u ovakvim prilikama - izjavio je Derulo.

Uvjerite se u njegov šarm na licu mjesta i na vrijeme rezervirajte mjesto za zagrebački koncert. Ulaznice za najavljeni spektakl 27. listopada u Areni Zagreb, mogu se nabaviti putem Eventim sustava po cijeni već od 250,00 kn.


Arena Zagreb

  • Ulica Vice Vukova 8, Zagreb