KLAONICA / FESTIVAL

Dvodnevna punk nabijačina

Vrijeme: -
Cijena karata: 30 kn


Info

12.10. ČETVRTAK:

GENERACION SUICIDA (LA)
https://generacionsuicida.bandcamp.com/

Dupkom pun Attack koji dan prije ulaska u novu 2014. i dalje je vječna tema gotovo svakog besciljnog blejanja na parkovskim klupicama ili small talka na koncertima kojeg svi tako nerado odrađujemo. "Jebeni su bili, da bar dođu opet" I evo ih, dolaze.

Bend se u tri godine i je i nije promijenio. I dalje su tu prisutne naoštrene clean gitare prožete sjetnim tugaljivim melodijama koje su se s vremenom poprilično razgradile pa sad na momente zvuče surferski, ili kao one od The Shadows iz uvodne špice Crno-bijelo u boji, još jedne sjajne emisije koju su HRT-ovci bezdušno ukinuli.

U zadnjih par godina na Doomtownu su izašla tri izdanja - Todo Termina 12" (2014.), Los Primeros Años CS (2016.) i Sombras 12" (2017.), a nadolazeće imena Reflejos promovirat će se na gigčini. Peštakis je zajamčen!

ILL WIND (ZG)
https://illwindpunk.bandcamp.com/releases

Skupina Scenskih legendi koja i dalje čvrsto jaši na melankoličnim valovima, odsvirat će po prvi put u novoj postavi gigčinu u Klaonici. Zaista nema smisla nabrajati u kojima su sve članovi bendovima svirali jer lista je poduža, a i vjerujemo da ju većina vas zna, i to napamet!

DROTPAD (ZG)
https://drotpad.bandcamp.com/album/prvi-hitac

"Mi smo drotpad, mi smo smeće, ničija nas mater neće", stihovi su kojima Drotpad, relativno nov i ultra obećavajući mladi punk bend, svečano otvara svoj pogoidni set koji će i najstatičniju osobu prekriženih ruku iz zadnjeg reda natjerati da, ako ništa drugo, bar na kratko promrda glavom gore dolje uz zarazni 1-2-1-2 ritam na bubnju. UK82 i ZG89 u ZG2017.

13.10. PETAK:

FORCA MACABRA (FIN)
https://www.youtube.com/watch?v=MDN61QkIQuU

Oformili su se 1991. godine, a nit vodilja u startu im je bila krljanje trešerske hardcore punkčine po uzoru na brazilske bendove poput Lobotomia, Ratos De Porao, Olho Seco i Fogo Cruzado. Iako je finski jezik jedan od najoštrijih i najpogodnih za bijesnu punkčinu, bend se odlučio pjevati na portugalskom, a da im sve to skupa vrlo dobro ide, potvrdili su kroz 25 godina postojanja.

Izbacili su pozamašan broj izdanja, odsvirali X turneja po Japanu, Južnoj Americi i Europi, a samim time što sviraju zajebanu fuziju thrasha, hardcorea i punka privlače na koncerte i šaroliku publiku. Metalci, punksi i đubrasi, dođite i zapeštajte, jer, realno, kad će opet biti prilike uloviti ovaj kultni bend i to još petkom navečer?

KOVAA RASVAA (FIN)
https://soundcloud.com/svart-records/kovaa-rasvaa-kovaa-rasvaa

Kovaa Rasvaa je jedan od najjaktivnijih finskih punk bendova u posljednjih nekoliko godina, a krasi ga široka paleta singlica na sad već legendarnom Svart records. Ukoliko ste željni tvrde nabrijane metalizirane punkčine s bijesnim ženskim vokalom, ukažite se!

Upad po danu: 30 KN, start 21:30

VAŽNO: Ulaz do Klaonjare je s Vukovarske/Radničke preko parkirališta od Konzuma. Nikako s Heinzlove!!! Škicnite blog ako se ne snalazite!
 


Klaonica

  • Heinzelova ulica 64, Zagreb