KONCERTNA DVORANA V. LISINSKI / KONCERT

Josipa Lisac

Početak:
Cijena karata: nema podataka

Službena web-stranica


Info

Rasprodanom prvom koncertu Josipe Lisac koji će se održati 10.12.2017, pridodan je novi, zakazan za 14.12.2017.
 
Posebna dimenzija tradicionalnog koncerta
 
Tradicionalan koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 10. prosinca u Lisinskom, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 50 godina karijere naše najveće glazbene umjetnice.
 
Kompletna 2017. Josipi Lisac protekla je u obilježavanju 50 godina impresivne karijere. Od nastupa u Sarajevu i Novom Sadu početkom godine do nedavne američko – kanadske turneje Josipa je rasprodavala brojne koncerte na dva kontinenta. Tradicionalno, sezonu privodi kraju svirkom u svom Zagrebu. Mada uvijek ističe da su svi njezini nastupi posvećeni Karlu Metikošu upravo taj zagrebački se najviše veže uz Josipinu najveću ljubav, a ovogodišnji će biti održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, glazbenoj kući koju je rasprodala nebrojeno puta.
 
Domaća publika imat će 10. prosinca još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz pola stoljeća duge karijere: “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnogim drugima. Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal.
 
Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 18. listopada, po cijenama od 140, 160 i 190 kn. Kupiti se mogu na blagajni Lisinskog, na www.lisinski.hr, u sustavu Eventim te na www.eventim.hr.

Koncertna dvorana V. Lisinski