KONCERTNA DVORANA V. LISINSKI / KONCERT

Pavel i Detour

Početak:
Cijena karata: 110/190 kn

Službena web-stranica


Info

U dvoje je uvijek bolje - Valentinovo u Lisinskom uz Pavel i Detour
 
Nakon Jacquesa Houdeka, Nene Belana, Thomasa Hampsona i drugih, sljedeće će Valentinovo ljubavlju Lisinski ispuniti dva benda - Pavel i Detour.
 
Njihovi se hitovi neprestano vrte na radijskim postajama, ne izlaze ni iz srca obožavatelja. Dugogodišnje djelovanje na domaćoj glazbenoj sceni dovelo ih je do samog vrha, uz mnogobrojna priznanja publike i kritike.
 
Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro - akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum'n'bass, a u recentnije vrijeme i ponekom country notom. Treći studijski album "A što ak' ja..." pokazao se prijelomnim u njihovom dotadašnjem djelovanju katapultirajući ih u status velike glazbene pop atrakcije u regiji, gdje ih se počelo sve više titulirati 'perjanicom novovalskog popa'. Album, nošen najviše hit singlovima "Srce veliko", "Snijeg", "Daleko" i "Plešem sama", osigurao je Detouru top mjesta u većini godišnjih izbora, te Porina za najbolji pop album u 2014. godini. Početkom 2016. godine Nenad potpisuje možda najuspješniji uradak u svom autorskom djelovanju, pjesmu 'Zaljubila sam se' s kojom se predstavila i nova vokalistica grupe Gina Damjanović, zamjenivši dotadašnju pjevačicu Maju Posavec.
 
Pavel, ispočetka planiran kao solo projekt Aljoše Šerića, tada pjevača grupe Ramirez, nastao je s namjerom da se kroz alter ego predstavljaju pjesme pretežno akustično/kantautorskog izričaja. "Čuvaj me" je tjednima bila na čelu gotovo svih radijskih lista i redovno je u vrhu nacionalne liste najemitiranijih pjesama Instituta hrvatske glazbe. Singl „Poslije nas“ puna četiri mjeseca je bio najvrćeniji singl u Hrvatskoj po službenoj listi ZAMP-a.
 
Prepustite se ljubavi, prepustite se Pavelu i Detouru. Jedan osjećaj, dva doživljaja - provedite Valentinovo u Lisinskom!

Koncertna dvorana V. Lisinski