KSET / KONCERT

Mixed Up Mary

Početak:
Cijena karata: 30/50 kn


Info

Skupina Mixed Up Mary početkom listopada je objavila svoj debitantski studijski album "Umolomni", koji će uskoro predstaviti i uživo! Naime, za četvrtak, 6. prosinca, najavljuju samostalni zagrebački koncert, koji će se održati u klubu KSET!

Album "Umolomni" objavljen je 5. listopada ove godine, pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska te je dostupan u CD shopovima i putem digitalnih glazbenih platformi - što u Hrvatskoj uključuje Deezer i Google Play. Kao najavni singl albuma predstavljena je naslovna pjesma "Umolomni" zajedno s emotivnim videospotom, u kojem  glavne i jedine uloge nose glavni akteri Mixed Up Mary skupine, muzičari i supružnici Ana i Konrad Lovrenčić.

Svoj noir-pop autorski rad skupina Mixed Up Mary predstavila je u lipnju 2015., samostalnom objavom EP izdanja "Rano je za sutra”, a ove su godine objavili i album prvijenac, naslova "Umolomni". Album donosi 11 autorskih pjesama, prožetih slikovitom lirikom i emotivnom glazbom Ane Lovrenčić, umotanih u produkciju Konrada Lovrenčića i odsviranih uz pomoć glazbenika koji su također dio ove priče - članovi benda Elemental, Davor Zanoški i Erol Zejnilović te Silvio Bočić, pratnja Darka Rundeka i član benda Mangroove.

Zagrebačku promociju ovog hvaljenog albuma prvijenca slušamo 6. prosinca u KSET-u. Ulaznice su već dostupne u pretprodaji, po cijeni od 30 Kn, a mogu se kupiti u KSET-u i u Dirty Old Shopu. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 40 kn:

https://www.facebook.com/events/316166082516781/


KSET