TVORNICA KULTURE / KONCERT

Letu Štuke

Početak:
Cijena karata: nema podataka

Službena web-stranica


Info

Tvornica Kulture bit će savršena kulisa za veliki solistiški koncert kultne sarajevske grupe Letu Štuke koja će u subotu, 17. studenog pred zagrebačkom publikom službeno predstaviti svoj četvrti studijski album.

Nakon rasprodanog koncerta u Vintageu krajem 2017. godine gdje su prethodile tri godine koncertnog zatišja Letu Štuke u 2018. se vraćaju u velikom stilu. U listopadu najavljuju svoj dugoočekivani studijski album čij eotvaranje je uspješno predstavljeno s prva dva singla ‘Bože zdravlja’ i ‘Supermarket’. Svi ljubitelji ovog benda i autentičnog autorskog rukopisa Dina Šarana kojeg, kako struka tako i kolege, stavljaju među vodeće tekstopisce regije, 17. studenog doći će na svoje. Štuke vole Zagreb i Zagreb voli Štuke.

Uz nove pjesme publika neće biti uskraćena ni za njihove najveće hitove, poetski snažne ‘Šutiš’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Minimalizam’, ‘Tesla’, ‘Bella dona’, ‘Sunce’ i mnoge druge. Uz kvalitetnu svirku i Šaranovu karizmu sa sigurnošću preporučujemo svakom glazbenm sladokuscu ovu pravu koncertnu poslasticu, a nadaleko poznata koncertna snaga ove bosanskohercegovačke grupe nešto je što će svakome u Tvornici ponuditi potpunu zadovoljštinu.


Tvornica Kulture