VIDEO: Kakav groove ove jeseni sprema Mangroove?

VIDEO: Kakav groove ove jeseni sprema Mangroove?

Kreativni tandem Toni Starešinić i Željka Veverec, pod nazivom Mangroove, tijekom petnaest godina djelovanja na našoj glazbenoj sceni profilirali su se u jedan od najboljih domaćih bandova.

Osim četiri albuma te mnogih koncerata i pohvalnih kritika, Željka i Toni su preko svoje glazbe ostvarili suradnje s nekima od najistaknutijih domaćih glazbenika, među kojima su Josipa Lisac, Edo Maajka, Tedi Spalato, Mirela Remi Priselac, Dado Topić, Igor Geržina, Nikola Marjanović, Elvis Stanić, Nola, Boris Štok, Pocket Palma, Tomislav Goluban, Mario Rašić i mnogi drugi. Svoj jedinstveni spoj soula, jazza, funka, popa i elektronike sada udružuju i sa zvukom Jazz orkestra HRT-a.

Udruženi sa Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije predstavit će nam svoje pjesme u novom ruhu obogaćenom novim orkestracijama vrsnih aražmana članova Jazz orkestra HRT-a, 7. listopada u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Toni i Željka otkrili su nam detalje projekta, izazove koji su pred njima te koja je tajna njihove uspješne dugogodišnje privatne i poslovne suradnje.