Jakša Stecca

Jakša Stecca

Like a drunk in a midnight choir...

Piše od svibnja 2015.
Napisao je 25 članaka.


Iron Maiden opravdali očekivanja u Splitu

Iron Maiden opravdali očekivanja u Splitu

Legendarni heavy metal bend Iron Maiden još jednom su uljepšali splitsko ljeto odsviravši koncert koji će mnogima ostati u sjećanju kao ponajbolji događaj u Hrvatskoj što se tiče metal glazbe.

28.07.2016.
Eric Sardinas u Hard Placeu

Eric Sardinas u Hard Placeu

Stari znanac zagrebačke publike Eric Sardinas, blueser daleko poznate demonske energije, opet je svratio u naše krajeve i to u sklopu sedmog izdanja Zagreb international blues festivala.

28.04.2016.
Zakk Wylde u Tvornici

Zakk Wylde u Tvornici

Dvadeset godina je prošlo od kultnog albuma Book of Shadows, tadašnjeg mladog gitariste zaposlenog kod Ozzya Osbournea, Zakka Wylde. Ove godine odlučio je snimiti nastavak i naravno promovirati ga turnejom u sklopu koje je napokon stigao i u Zagreb.

08.06.2016.
Tragovi u Sjeti 2

Tragovi u Sjeti 2

Nakon uspješnih Tragova u sjeti iz 2011. godine, svima poznati tandem Matija Dedić i Zoran Predin snimili su i nastavak, album s nekoliko Predinovih autorskih pjesama te većinom obrada poznatijih ali i onih pomalo zaboravljenih starih pjesama s prostora n

23.04.2016.
Policijom protiv bluesa

Policijom protiv bluesa

Izvještaj s koncerta Zagrebačkog underground bluesera Bebe Na Vole u Booksi, na koji je poradi jednog studenta morala intervenirati i policija kako bi zadržala red i mir.

15.01.2016.
Black Sabbath za Kraj

Black Sabbath za Kraj

1. lipnja je u prepunoj budimpeštanskoj Papp Laszlo Sportareni održan je koncert legendarne četvorke iz Birminghama u sklopu oproštajne "The End" turneje.

03.06.2016.