Postani dio tima

Dragi čitatelji,

Nakon tri godine rada naš mali portal je u konstantnom rastu. S obzirom na to da se ne možemo klonirati, naš trenutni tim može pokriti samo određeni dio koncerata čiji je broj u eksplozivnom rastu. Zbog toga tražimo nove suradnike koji bi se pridružili našoj glazbenoj obitelji, pisali o regionalnoj i stranoj glazbenoj sceni, pokrivali koncerte i pisali recenzije. Nije važno jeste li ste stari ili mladi, važno je da dijelite našu ljubav prema glazbi i glazbenoj sceni i da ste voljni pisati o istoj te da ste ozbiljna osoba, barem kad je riječ o poslovnim navikama :) . Pokrivamo sve žanrove glazbe,, a glavni fokus nam je na trenutnoj regionalnoj sceni, za koju smatramo da nudi veliku količinu kvalitetnih glazbenika koji zaslužuju da se o njima čuje. Za vaše pisanje dobit ćete akreditacije za koncerte koje želite pokrivati, te priliku da kroz svoj rad u sklopu Sound Reporta pobliže upoznate scenu. Također svi koji su zainteresirani mogu se pridružiti u svim sferama rada Sound Reporta: pisanje intervjua, recenzije albuma, urednički poslovi, najave koncerata, kolumni i sl. Iskustvo je poželjno, ali nije nužno jer smo spremni naučiti vas sve trikove koje smo i sami naučili kroz vrijeme.

Naravno, moramo napomenuti da je Sound Report community stranica, i kao takva ne raspolaže financijskim sredstvima za plaćanje ljudi. Nitko na stranici, od urednika preko novinara do fotografa, ovaj posao ne radi zbog novaca nego ljubavi prema glazbi i sceni. Ukoliko tražite kreativni outlet, volite glazbu, pisanje, želite izraziti misli o koncertima, albumima, razgovarati s glazbenicima, ne tražite dalje, Sound Report je pravo mjesto za vas.

Fotografi su također itekako poželjni. Svatko tko voli glazbu i fotografiju može kroz Sound Report te dvije ljubavi spojiti u jednu, besplatno fotografirati koncerte i festivale iz foto pit-a, te se dobro zabaviti.

Svi zainteresirani, koji bi željeli postati dio rastućeg tima glazboljubaca, neka nam se jave putem e-mail adrese soundreport.cro@gmail.com, s naslovom "Želim postati član!". Napišite nam koju rečenicu o sebi i slobodno postavite svako pitanje koje vam padne na pamet, a vezano je uz Sound Report.

Vaš Sound Report tim.

Posljednja izmjena: