Pravne napomene

Pravni uvjeti i pravila korištenja web-stranica sound-report.com

Dobrodošli na web-stranice glazbenog e-magazina sound-report.com (u daljnjem tekstu: Stranice).

Pregledavajući naše Stranice, izričito prihvaćate pravne uvjete i pravila korištenja opisana u ovom dokumentu (u daljnjem tekstu: Dokument).

Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. Uvjeti se mogu povremeno izmijeniti, pri čemu izmjene moraju biti objavljene na ovoj web-stranici. Sound-report.com nije dužan osobno obavijestiti svoje korisnike o izmjenama ovog Dokumenta.

Sav sadržaj i funkcionalnosti (u daljnjem tekstu: Sadržaj) na ovim Stranicama podložni su Dokumentu, koji poštuje i primjenjuje važeće propise Republike Hrvatske.

Ove Stranice izrađene su u dobroj namjeri s ciljem pružanja vjerodostojnih i aktualnih informacija svojim posjetiteljima. Ipak, sound-report.com kao e-magazin, njegovi urednici, novinari, fotografi i ostali, ne jamči, eksplicitno ni implicitno, potpunost, pravodobnost ni točnost informacija objavljenih na ovim Stranicama, niti na web-stranicama trećih osoba, na koje ove Stranice upućuju preko tzv. poveznica (eng. hyperlink).

Svi korisnici Stranica koriste sadržaj i funkcionalnost istih na vlastitu odgovornost. Sound-report.com neće biti odgovoran ni za kakve izravne, neizravne, slučajne, posljedične, ili bilo koje druge štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih Stranica ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u sadržaju istih.

Sadržaj na ovim Stranicama, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekstove, fotografije, dizajn web-stranica, zaštićen je autorskim i srodnim pravima na području intelektualnog vlasništva, sukladno zakonskim propisima Republike Hrvatske, i sound-report.com je njihov vlasnik, osim ako drugačije nije naznačeno.

Trgovačka imena, znakovi, logotipovi i oblikovanja zaštićeni su i vlasništvo su sound-report.com, osim ako nije drugačije naznačeno.

Sadržaj na ovim Stranicama, ali i njegove dijelove, zabranjeno je na bilo koji način reproducirati, distribuirati u cjelini ili djelomično, koristiti ga u komercijalne svrhe ili na bilo koji način, koji može prouzročiti posrednu ili neposrednu štetu sound-report.com ili trećim osobama, bez izričitog dopuštenja uredništva sound-report.com.

Sadržaj ili njegovi dijelovi mogu se koristiti za osobne potrebe korisnika u nekomercijalne svrhe, uz poštivanje autorskih prava i srodnih prava, te propisa iz područja intelektualnog vlasništva Republike Hrvatske.

Uvjeti prenošenja članaka i fotografija

Svi članci objavljeni na stranici sound-report.com vlasništvo su istog. Prenošenje članaka je ograničeno prema svim ostalim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz autorskih članaka isključivo kao kratku vijest (600 znakova tj. 100 riječi) uz obavezno navođenje izvora, kao i vidljivo postavljenog linka na originalni tekst na sound-report.com, ako su u pitanju internetski portali i stranice. Za sve ostale oblike prenošenje obavezno kontaktirati uredništvo na mail adresu filip@sound-report.com.

Izjava o zaštiti privatnosti

Ova Izjava odnosi se na web-stranice www.sound-report.com (u daljnjem tekstu: Stranice) i opisuje prikupljanje i upotrebu Vaših osobnih podataka i korištenje kolačića (eng. cookies).

Korištenjem Stranice suglasni ste s ovom Izjavom.

Sound-report.com poštuje privatnosti svojih korisnika i ne prikuplja njihove osobne podatke. Korištenje Stranica je u potpunosti anonimno.

Za potrebe nagradnih igara, sound-report.com prikuplja osobne podatke isključivo za potrebe nagradne igre i dodjeljivanje nagrade pobjedniku, no ne pohranjuje trajno te podatke. Tako prikupljene osobne podatke, sound-report.com štiti od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

S ciljem praćenja statistike posjećenosti Stranica, sound-report.com anonimno prikuplja podatke koji mogu sadržavati IP adresu posjetitelja, vrstu internetskog preglednika, vrijeme pristupa, trajanje posjeta web-stranici i ostale podatke koji se uobičajeno prikupljaju za tu svrhu.

Korištenje kolačića

Sound-report.com koristi kolačiće kako bi korisniku pružio bolju uslugu i bolje korisničko iskustvo. Neki od kolačića koje postavljamo na Vaše računalo nužni su za ispravno funkcioniranje Stranica.

Informirajte se o tehnologiji “kolačića” na sljedećoj poveznici: http://www.allaboutcookies.org/ (tekst je na engleskom jeziku).

Za statistiku posjećenosti sound-report.com koristi se Google Analytics uslugom koja na Vaše računalo postavlja kolačiće. Više o korištenju tih kolačića možete pročitati ovdje.

Uvjeti ove Izjave ne odnose se na kolačiće trećih strana.

Sound-report.com zadržava pravo izmjene ove Izjave kako bi svoje korisnike držao informiranima o načinima na koje štiti privatnost svojih korisnika. Preporučujemo da povremeno provjerite izmjene na ovoj stranici budući da sound-report.com nije dužan izravno obavijestiti svoje korisnike o izmjenama u Izjavi.

Također, savjetujemo Vas da se upoznate s Pravnim napomenama koje vrijede na našim Stranicama.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate primjedbe ili sugestije u vezi s ovom Izjavom. Možete nam se obratiti e-poštom na sandro@sound-report.com.

Posljednja izmjena: