From Garden with Love: Jimmy Brown (UB40)

From Garden with Love: Jimmy Brown (UB40)

Od Gardena s ljubavlju dolazi večer posvećena dobroj glazbi i pivu, a Jimmy Brownu, članu benda UB40, u glazbenoj selekciji “lovers rock and classic reggae”pridružuju se Nick i Pepi.

14. veljače u zagrebačkoj The Garden Brewery na rasporedu je večer dobre glazbe, dragih ljudi i sjajnog craft piva, a program From The Garden with Love režira Jimmy Brown iz legendarnog benda UB40.

Jedan od najpoznatijih bendova našeg vremena, UB40, svoj sjajan recept popa i reggaea donose već skoro četiri desetljeća, što je izrodilo više od 70 milijuna ploča prodanih diljem svijeta i nezaboravne hitove poput "Red Red Wine" , ”Can't Help Falling in Love” ili ”I Got You Babe".

 

 

 

Na Žitnjak dolazi, Jimmy Brown, bubnjar sjajne grupe, a večer će prigodno režirati u svom stilu uz selekciju “lovers rock and classic reggae” što čini savršenu zvučnu kulisu. Pridružuju mu se Nick i Pepi sa svojim Adriatic Coasting programom kao stvorenim za opuštanje.

Večer je ujedno i premijera za craft pivo Mango Pils, a ovo osvježavajuće, voćno pivo još je jedan specijal iz The Garden Brewery radionice i spremljen isključivo za ovu prigodu.

The Garden Brewery na Žitnjaku jedinstven je prostor kojeg prati i prepoznatljivi The Garden zvuk, a zagrebačka craft pivovara utočište je dobrog piva i dobre glazbe.

 

Ulaz je slobodan.

Rezervacije su moguće na taproom@thegarden.hr