Hauser se poljubio s Lolom – sluša li itko glazbu ili gleda spotove?

Hauser se poljubio s Lolom – sluša li itko glazbu ili gleda spotove?

Što god Stjepan Hauser objavi na svojim društvenim mrežama postaje goruća tema svih regionalnih showbizz portala.

No, jedna nam je zanimljiva stavka zapala za oko. Vječna fama oko neizvjesnosti o tome je li određena djevojka odabranica njegova srca ili nekog drugog organa, dovela je do zaključka kako očito rijetki zapravo slušaju vrhunske izvedbe ovog najboljeg svjetskog violončelista.

Jedina veza koja je zapravo službeno potvrđena Hauserovom objavom isječka spota za “Für Elise”, koju su teatralno prenijeli svi domaći showbizz mediji, u aranžmanu za klavir i violončelo, zajedno s pijanisticom Lolom Astanovom, jest još šokantnija od poljupca na kraju spota. Spot s istom scenom već sedam mjeseci mirno stoji na YouTubeu i broji preko milijun pregleda. Dok se spotovi Maye Berović, Bube Corellija, Jala Brata, Severine i sličnih detaljno pregledavaju po samom izlasku, oni najviše razine glazbene kvalitete očito nepravedno na ovim prostorima ostaju zakinuti, a time i ljepota klasične glazbe koju ovaj dvojac svojim atraktivnim potezima nastoji približiti široj javnosti.

Spot je u nastavku, pogledajte i poslušajte ga i vi i zapratite umjetnički rad ovih opakih klasičara, jer u moru glazbenih debilizama i banalizama uistinu nude nešto jedinstveno, jednostavno i na najvišoj razini kvalitete. Kada je glazba ovakvog kalibra u pitanju, “tko s kime spava" možda ipak ne bi trebala biti najvažnija stvar na svijetu, jer, očito od toga nema pozitivne koristi, što se u konačnici, nažalost, potvrdi statistikom prodaje ulaznica.