Helem nejse poručuje "Gluten Tag": Treći studijski album na svim streaming servisima

Helem nejse poručuje "Gluten Tag": Treći studijski album na svim streaming servisima

Treći studijski album sarajevskih hip-hop giganta Helem nejse ugledao je svjetlo dana kao savršena glazbena podloga za nadolazeće dane koje ćete morati provesti u toplini vlastitog doma.

Album Gluten Tag najavljen je prije samo nekoliko tjedana pjesmama "More Than Weed" i "Maza" koje već sada broje stotine tisuća pregleda na YouTubeu. U ova krizna vremena album "Gluten Tag" donosi mnoštvo pozitive i odličnih fora kakve vam mogu prirediti samo momci iz grupe Helem Nejse koji poručuju: Zbog pandemije koronavirusa, savjetovano nam je da ostanemo kući kako bismo spriječili dalje širenje virusa i konačno, zajedničkim snagama, napravimo nešto jako dobro za našu planetu. Nije nam drago što se izlazak albuma nesretno poklopio s pandemijom koronavirusa, ali ako ništa, raduje nas činjenica što će album Gluten Tag barem djelomično popraviti raspoloženje ljudima koji su u samoizolaciji.

Na albumu se nalazi osam pjesama, otvara ga pjesma „Lagana zadava“, a zaključuje „Stručni štab“. Od gostiju tu su velika imena regionalne glazbene scene. Božo Vrećo gostuje u pjesmi „Kule i gradovi“, a Dino Šaran, frontmen Letu štuka, i poznati scenarist i pjesnik Abdulah Sidran u pjesmi „Leglo“. Vrhunsko likovno oblikovanje potpisuje sarajevska agencija Ideologija.

 

 

Mislili su momci iz Helem nejse da imaju recept za ući u Europu, ali trenutno se preko granice ne može. Umijesili su reggae, rap, etno, dub i rock i to servirali kao najbolje kruhove obojane u boje njemačke zastave. U kratkom roku sve se promijenilo i sada pazite jedni na druge, u karanteni jedite zdravo i slušajte najbolje – neka vam je svima "Gluten Tag".

 U nadi da će naše nove pjesme unijeti barem malo vedrine u ove teške korona dane, šaljemo vam velike pozdrave iz HN stožera - zaključuju Čika Gagara, Stihomir Klepić i Toshi Domaćin.

Album Gluten Tag u izdanju diskografske kuće Croatia Records dostupan je na svim streaming servisima i YouTubeu, a uskoro će se po cijeni od 79 kuna naći i u prodaji.