Luke Black predstavlja novo remix EP izdanje

Luke Black predstavlja novo remix EP izdanje

Nakon zamijećenog "Thorns" EP izdanja, turneje po Kini i suradnje u Venzinom singlu "Seek & Hide", Luke Black predstavlja još jedno novo izdanje – EP na kojem se nalazi 5 remikseva njegovog aktualnog singla "Demons"!

Singl "Demons" ovaj mladi i talentirani srpski glazbenik predstavio je sredinom ove godine, a ovom je pjesmom detaljnije zakoračio u svoje korijene te inspiraciju pronašao u mitologiji i tradiciji svog dijela planete. Luke Black danas otkriva kako su regionalni i inozemni producenti i DJ-evi doživjeli njegove #neoslavic 'demone'.

Svoj doprinos ovom izdanju dao je i hrvatski DJ i producent Beni Ducent, koji otkriva: "Na prvu mi je Demons traka bila zanimljiva, ali sam ju htio malo više odvesti u deep house stilu. U procesu je glas spušten niže, dosvirane su gitare i integrirani malo prirodniji instrumenti, ali još uvijek s naglaskom na elektroničku plesnu glazbu. Drago mi je da sam bio dio ovog procesa!". Osim na Deezeru i Google Playu, "Demons" Beni Ducent remix je ekskluzivno dostupan i na Lukinom Soundcloud profilu.

Neco.
Producent iz Kopenhagena s trenutnim prebivalištem u Beču. Ovaj 24-godišnji beatmaker se nakon završenih studija u Londonu (Music Management and Studio Productions) odlučio posvetiti glazbi, kreirajući mnoštvo eklektičnih beatova, od future bassa do trapa. Pozornicu je dijelio s nizom etabliranih producenata , kao što su Ekali, Salute, Sam Galleitry i mnogi drugi…

Beni Ducent.
Ovaj hrvatski DJ i producent dolazi iz Osijeka, a glazbom se bavi od davne 2000. godine. U produkciji preferira komercijalniji zvuk koji se najviše oslanja na house glazbu. Godine 2008. otvara EMI Institute, svoju školu glazbene produkcije, koja danas slovi kao jedna od najboljih škola audio produkcije u Hrvatskoj, a i šire.

Lil Taty.
Ovaj mladi beogradski DJ i producent naklonjen je različitim žanrovima - spaja R&B i UK Dub jednako lako kao i techno s old-school rapom te je osnivač serijala klupskih događanja u Beogradu. "Demons" remiks napravio je u suradnji s pjevačicom ZojomB (Zoja Borovčanin), koja je na glazbenoj sceni Beograda aktivna još od ranih 90-ih godina.

LULU.
DJ i producent iz Beograda zapažen je po svom specifičnom eklektičnom stilu, kao i interesantnim DJ setovima i live nastupima.

Otto von Disko.
Jedan od najaktivnijih članova srpske klupske scene, kako iza tako i ispred DJ pulta ili na radnom mjestu u backstageu Dance Arene najvećeg srpskog festivala. Mladom DJ-u i producentu iz Novog Sada ovo će biti prvo službeno remiks izdanje.