Parni Valjak - finale jedinstvene turneje '2u1'
Foto: Parni Valjak, credit: Ivan Peček

Parni Valjak - finale jedinstvene turneje '2u1'

Sve je počelo točno prije godinu dana, kada je Parni valjak krenuo na svoju jedinstvenu hrvatsku turneju '2u1'.

Pripreme za turneju intenzivno su trajale čak nekoliko mjeseci, a cijelo to vrijeme pomno su se birali suradnici, izrađivalo nekoliko verzija nacrta scenografije, pazilo na produkciju, jer jedan od naših najdugovječnijih bendova ni u jednom trenutku ništa nije htio prepustiti slučaju.

Povod turneje '2u1' bila je njihova okrugla obljetnica postojanja, čak dugih 40 godina i baš zato Valjak je htio svojoj publici dati najbolje od sebe, najbolje od svojih suradnika i zvuk kakav godinama njeguju, a povijest upravo te turneje, započela je na današnji dan prije godinu dana.

Osvojili su najveće Arene u Hrvatskoj i za kraj ostavili 01.12., Arenu Zagreb
Za svoju početnu stanicu odabrali su pulsku Arenu. Rasprodali je nekoliko dana unaprijed, a izuzetnom produkcijom, energijom, hitovima, ali i strašću koju je publika osjetila već pri samom izlasku na binu, Valjak je raspametio oko deset tisuća ljudi.

Oduševila je nekoliko desetaka tisuća ljudi, postavila nove standarde u koncertnim produkcijama i organizacijama koncerata, te je napisala nove stranice pop rock povijesti i baš zato nemojte propustiti posljednji koncert turneje.

01.12.2017., Arena Zagreb
Svoje ulaznice kupite na vrijeme: http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/parni-valjak-926/profile.html