Pročitajte što je pripremio Jailhouse festival za ovogodišnje izdanje

Pročitajte što je pripremio Jailhouse festival za ovogodišnje izdanje

Šesto izdanje Jailhouse festivala u Lepoglavi ponovno donosi pregršt uzbuđenja te garantira veseli i zabavni kolovoz. Kao što su neki već navikli, Jailhouse festival osim zabavnih, nudi i niz edukativnih događanja što upotpunjuje sliku o kvalitetnom provođenju slobodnog vremena.

Tako ćete ove godine kroz 10 dana imati prilike uživati u sportskim aktivnostima kao što su ulični nogomet, košarkaški hakl 3-na-3 i brdska biciklijada, predstavama "Krtice" Jana Kerekeša i "Remetinec"  Davora Dretara Drelea i Vida Baloga, a publiku će nasmijati i Goran Goc Vugrinec u svom show-u "eGOCentrik" kao i grupa okupljena oko show-a "Štiklom u mozak, loptom u dupe".

Uz spomenuto, predviđene su i dvije koncertne večeri gdje će glavne zvijezde biti bendovi Vatra i Šank. Najprije će 8. kolovoza Vatra rasplesati svoje brojne obožavatelje dok će 15. kolovoza atmosferu u potpunosti zapaliti zagrebačka grupa Šank. Predgrupe Vatri su Tapatafko iz Pregrade i Media Stres iz Čakovca, a prije Šanka atmosferu će podgrijati Fajrunt iz Varaždina i Sedativ iz Čakovca.

Program će dodatno upotpuniti kreativne radionice, PANčevanje (zabavne igre), društvene igre, predavanja, konferencije i ostale aktivnosti gdje će se uz dobru zabavu moći i puno toga naučiti.

 Jailhouse festival će se ove godine održati od 7. do 16. kolovoza pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave. Generalni sponzor festivala je Carlsberg Croatia, a zlatni sponzor Mobilisis d.o.o. iz Varaždina.

Više informacija za sad se može pronaći na Facebook stranici i službenom eventu  , a uskoro i na službenoj web stranici festivala.