Springsteenova retrospektiva u novom spotu „Ghosts“

Springsteenova retrospektiva u novom spotu „Ghosts“

Bruce Springsteen je dan nakon svojeg 71. rođendana (23. rujna), objavio "Ghosts", drugi singl s nadolazećeg albuma „Letter To You“.

Dugoiščekivani album izlazi 23. listopada (Columbia Records/Menart). Novu pjesmu prati i spot u kojem se isprepliću kadrovi sa snimanja novog albuma s E Street Bandom u Springsteenovom kućnom studiju, ali i arhivske snimke njegovih najranijih glazbenih dana koje je proveo u lokalnim bendovima, primjerice The Castiles. Redatelj spota je Thom Zimny.

'Ghosts' govori o tome koliko je lijepo i veselo biti u bandu, ali i o boli kad izgubimo jedni druge zbog bolesti i vremena - kaže Springsteen napominjući: 'Ghosts' se obraća duhu same glazbe, nečemu što nitko od nas ne posjeduje, ali što možemo zajedno otkrivati i dijeliti. U E Street Bandu je to u kolektivnoj duši koju pokreće srce.
"Letter To You“ će biti Springsteenov 20. studijski album. Izlazi 23. listopada (Columbia Records/Menart) i na njemu su prve izvedbe s E Street Bandom nakon velike The River turneje iz 2016. Album su producirali Ron Aniello i Bruce Springsteen, miksao ga je Bob Clearmountain, a masterirao Bob Ludwig.