auto-r

4 / 5
Andrea Kovač

Andrea Kovač

Zašto se ne bi drogirali happy endovima?

Piše od 22.02.2015.

U 7 godina napisala je 58 članaka.

Potencijalni eargazam u Tvornici uz afro orkestar ST. Germaina

Potencijalni eargazam u Tvornici uz afro orkestar ST. Germaina

Nakon 15 godina iščekivanja, ove jeseni se porodio jedan glazbeni biser – novi album St. Germaina. Osim što se navedena vijest vrtoglavo širila kroz medijske kanale, ono što je u našem kraju uzrokovalo još više komešanja i iščekivanja bila je promocija navedenog smještena u Tvornicu kulture. Našoj sreći tu nije bio kraj, svojevremeno su iz Menarta obavijestili kako se Ludovic Navarro neće sam popeti na binu te večeri, već dovodi bend u pratnju. A tako i bi.

Glazbena hipnoza u KSET-u uz francuski High Tone

Glazbena hipnoza u KSET-u uz francuski High Tone

Dugo nam u grad nije došao bend što varira od masnog duba do eksperimentalne elektronike, i onda nam u sred radnog tjedna u KSET slete velikani žanra – High Tone. S gotovo 20 godine na sceni iza sebe (fale im dvije da proslave okruglu brojku), bogatim diskografskim opusom od preko 15 albuma, ovi dub masteri snažno su utjecali na europsku scenu inih žanrova. Vidljivo je to kroz bendove nastale na temeljima što ih je High Tone utisnuo te hrpu samplova iskidanih iz njihovih pjesama, prisutnih u većem broju jungle uradaka.

Ivana Picek –

Ivana Picek – "Ljubav prema glazbi postoji otkad znam za sebe"

Ivana Picek mlada je zagrebačka kantautorica prisutna na sceni već nekoliko godina. Svoj prvi uradak, izdan 2011. godine, nazvala je "Ludo djevojče" te nastavila tim stopama gaziti po svijetu. Preko akustične gitare do syntha i samplera, i dalje samouvjereno stvara nove kompozicije u ambiental folk maniri. Nadolazećeg četvrtka imate je prilike čuti u sklopu Good Vibrationsa, kada će zajedno s Kimikom i U pol 9 kod Sabe predstaviti svoj opus u Vintagu. O raznolikim inspiracijama, pojavi Pridjeva, novim Ivaninim materijalima i planovima, a i raznim drugim temama pročitajte u nastavku!