auto-r

59 / 59
dr.sc. Maja Trstenjak

dr.sc. Maja Trstenjak

Glavna urednica portala Sound Report

Piše od 17.07.2017.

U 4 godine napisala je 707 članaka.

Atomi od kojih se sastoji dobra pop glazba – novi album Pocket Palme

Atomi od kojih se sastoji dobra pop glazba – novi album Pocket Palme

Drugi studijski album Pocket Palme još jedan je korak naprijed u njihovoj uspješnoj karijeri. Nakon objave prvijenca i nebrojenih remikseva aktualnih hitova regionalne pop scene te fantastičnog Drop of Comfort sessiona koji je mnogima pružao glazbenu utjehu kada je bilo najteže, „Atomi“ donose zreliji zvuk, no dovoljno prepoznatljiv, stoga se ovo polusatno djelo zasigurno može okarakterizirati kao prirodan razvoj njihove igre synth zvukom.

Damir Imamović uoči nastupa na Europavox Festivalu:

Damir Imamović uoči nastupa na Europavox Festivalu: "Zarazićemo vas sevdahom! "

Uoči Europavox Festivala koji će se održati 24. i 25. rujna u zagrebačkoj Tvornici kulture porazgovarali smo s jednim od međunarodno najcjenjenijih sevdah glazbenika Damirom Imamovićem koji će uz pratnju američkog jazz basista Grega Cohena i majstora tradicionalnog turskog kemenche (gudala s tri žice) Deryae Türkana zaključiti prvu večer ove željno očekivane glazbene manifestacije.

marisol:

marisol: "Ljeto smo proveli brzo, mijenjajući mnogo lokacija"

Akustično-elektronski dvojac marisol priprema se za koncert u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti koji će se održati u četvrtak, 23. rujna. Na prvom koncertu uživo s bendom, marisol će predstaviti ovaj izuzetno hvaljeni album prvijenac, a za tu prigodu dvojac postaje petorka. Uz Erola i Josipu zasvirat će Jerko Jurin, majstor bubnjar, Marino Vinja na basu i synthevima, a kao prateći vokal pridružuje se Katarina Matković. Ususret koncertu, popričali smo s ovim zanimljivim glazbenim dvojcem i saznali kakvog je okusa mango.