auto-r

5 / 6
Gordana Viboh

Gordana Viboh

Powered by great vibes.

Piše od 06.05.2015.

U 6 godina napisala je 70 članaka.

Kako se John Newman odazvao Zagrebu

Kako se John Newman odazvao Zagrebu

Nakon tri dana Jarunskog festivala Inmusic, pravo ljeto tek počinje! Zagreb Calling nam je na Šalatu kroz dva dana doveo glazbenike svjetskog značaja. Prvi dan mogli ste uživati u starim i novim hitovima Simply Reda na sam početak ljeta, dok je drugi dan pozornicu do užarenja doveo mladi i energični John Newman. Satnica se pomakla pola sata, a organizatori su isto obavijestili na svojoj Facebook stranici, što je dodatno olakšalo mnogim fanovima predgrupa da dođu na vrijeme. Ipak, ni to nije pomoglo da se ugodni teren Šalate napuni i pruži potporu kako domaćim snagama, tako i mladom Johnu.

ŠNK:

ŠNK: "Ljepše je vidjeti 5 osoba koje uživaju u tvojoj glazbi, nego nezainteresiranu gomilu"

Zagrebački kvartet Šlagvort na kraju u glazbeni je svijet uplovio 2014. godine, a otada svira u regiji i šire. Manje poznat hrvatskoj glazbenoj publici, mladi bend nam je otkrio kako je nastao bend, što je "Dobar povod za repliku" te još podosta iz svojeg glazbenog života. Njihov album prvijenac uživo možete poslušati u srijedu, 25. svibnja, u zagrebačkom klubu Močvara.

The Ultimate Collection live uz zvijezde Croatia Recordsa

The Ultimate Collection live uz zvijezde Croatia Recordsa

Veliki pogon Tvornice Kulture slavio je sinoć šest desetljeća postojanja diskografske kuće Croatia Records uz veliki koncert glazbenih ikona hrvatske, ali i scene bivše države. Svi najveći hitovi nastali proteklih 60 godina pod navedenom diskografijom spojeni su u kolekciju "The Ultimate Collection", a istoimenom koncertu sudjelovali su najveći fanovi Opće Opasnosti, Belana i Fiumensa, Yu grupe i Parnog Valjka. Prvi element iznenađenja bila je voditeljičina najava pet izvođača, što je dalo pomisliti da nas očekuje gostovanje. Ali da će gost biti jedan od najvećih rock glasova Balkana, to nismo mogli predvidjeti.