auto-r

2 / 2
Patricija Flikač

Patricija Flikač

Piše od 27.10.2023.

U 7 mjeseca napisala je 24 članaka.

YUNGBLUD u Tvornici napravio show za pamćenje

YUNGBLUD u Tvornici napravio show za pamćenje

Tvornica Kulture sinoć je bila epicentar nevjerojatne energije i čistog glazbenog bunta dok je YUNGBLUD zapalio zagrebačku publiku svojim brutalnim nastupom. Proslavljeni britanski glazbenik, poznat po svojim žestokim nastupima i angažiranoj liričnosti, još jednom je dokazao zašto ga obožavatelji diljem svijeta obožavaju. Njegova mješavina rocka, punka i popa, protkana društvenim i osobnim komentarima, oduševila je prisutne od prve do posljednje note. Atmosfera u Tvornici Kulture bila je naelektrizirana dok su se fanovi svih generacija ujedinili u zajedničkom slavlju slobode, ljubavi i individualnosti koje YUNGBLUD neumorno promiče.

Petak, dan za metal!

Petak, dan za metal!

U Petak su duboki zvukovi stonerskog metala pošteno zadimili prostor Močvare, a najzaslužniji za to su bendovi A Gram Trip i Hrmulja. Lord Drunkalot nažalost, zbog bolesti člana, se nije ukazao na bini, ali zato su dečki to nadoknadili za njih! Teški riffovi odbijali su se prostorom, pive je bilo više u zraku neko u grlu, nisi vidio prst pred nosom osim ljutih silueta na bini obasjanih prigusenim svjetlom koje su nas vodile na mračno putovanje kroz zadimljen prostor.

Ocean of Another održao svoj prvi nastup u Vintage Industrial Baru!

Ocean of Another održao svoj prvi nastup u Vintage Industrial Baru!

Od sinoćnjeg nastupa, Vintage će se još dugo oporavljati. A bome i moji bubnjići. Survived by Nothing, kao predgrupa te bijesne večeri, zagrijali su atmosferu poput čiste vatre, pripremajući teren za Ocean of Another koji su svečano predstavljali svoj prvijenac "One Day This Pain Will Subside". Unatoč tome što je ovo bio prvi nastup ikad za Ocean of Another, kako za bend tako i za publiku, moglo se jasno osjetiti da nitko nije ostao razočaran.