Koncerti

Dvanaesti Ferragosto JAM počeo nastupom superzvijezda devedesetih!

Dvanaesti Ferragosto JAM počeo nastupom superzvijezda devedesetih!

Prvi dan festivala otvoren je s veseljem u zvuku devedesetih. DJ Kneža odradio je lagano zagrijavanje koje je primamilo ljude da ispune prostor ispred glavne pozornice. Došlo je vrijeme da se svi vrate u devedesete, uz hitove na kojima su odrastali.

Jedna od prvih izvođača večeri je bila Ella, koja je svoj repertoar započela sa svima dobro poznatom "Iza ponoći". Skoro sat vremena dobrog raspoloženja Ella se trudila zagrijati ekipu velikih hitovima, ali i ponekom obradom. Set je zaključila sa zaigranom „Ja sam vlak“ te prepustila pozornicu Minei, koja je privukla još više rasplesane rulje

foto: Ella, Ferragosto JAM, credit: Samir Cerić Kovačević

Svoj je program otvorila pjesmom "Ima dana" i nastavila uz "Vrapci i komarci", "Da me oće Stipe" te "Good boy". Puno pozitivne energije za nostalgične hitove devedesetih na koje nitko nije mogao ostati ravnodušan.

foto: Minea, Ferragosto JAM, credit: Samir Cerić Kovačević

Zabavni je program zaključila I Bee, odnosno Ivana Banfić, koja se potrudila da svi ostanu u jako dobrom raspoloženju, spremni za veliki party DJ-a Kneže koji je uslijedio i trajao do samog jutra. Od "Predaleko" do "Šumice" i "Šumice 2", nizala je hitove, a kao točka na i bila je legendarna „Godinama“, ali u nešto drugačijem, techno izdanju.

foto: I Bee, Ferragosto JAM, credit: Samir Cerić Kovačević

Kako je publika uživala tako su i same izvođačice, uz ples, šale i komunikaciju s publikom jasno su dale do znanja, vidno oduševljene, da je i njima ovo postalo nezaboravno iskustvo.

foto: DJ Kneža, Ferragosto JAM, credit: Samir Cerić Kovačević

Djevojke su fino pripremile teren za kasniji party koji je trajao do ranih jutarnjih sati, a dobre glazbe i hladne pive nije falilo.

Fantastičan provod bio je samo uvod u ono što nas očekuje u narednih nekoliko dana.

foto: Ferragosto JAM, credit: Samir Cerić Kovačević