Koncerti

Uživo s INmusic festivala - treći dan

Uživo s INmusic festivala - treći dan

Nakon vrhunskog spektakla koji je sinoć priredio Nick Cave, ulazimo u samo finale INmusic festivala.

Događaje sva tri dana Festivala možete pratiti uživo na Sound Report portalu, ali i na našim Instagram Facebook profilima.   Tim Sound Report portala na INmusic festivalu čine novinarke Marija Kancir, Mirta Klarić i Maja Trstenjak te fotografi Ivan Peček i Marko Šolić.

 

Portugal The Man

00:00 Portugal. The Man podigao je atmosferu pred World Stageom, nekoliko najvjernijih fanova kampiralo je pred pozornicom i prije njihovog nastupa. Uz nekoliko obrada, podsjetili su nas da je festivalu uskoro kraj te da se već sutra moramo suočiti sa zagrebačkom realnošću vikend tribute bendova. Festival su zatvorili fantastični Interpol na Main Stageu dok na najmanjim binama pravi party tek počinje.

21:01 Alice In Chains na Main Stageu! Publika je dobro zagrijana jer su prije njih na World Stageu nastupili Tshegue, plesna atrakcija koja je zaradila velike ovacije. Na Hidden Stageu se predstavila Sana Garić. 

19:48 PINS i Moskau su završili svirku. Svaki poseban na svoj način - curke su rokale na Main Stageu dok su Moskau potvrdili da su jedan od naših glavnih glazbenih izvoznih proizvoda. Na World Stageu počinje Tshegue dok se ekipa okuplja pred Main Stageom očekivajući nastup Alice in Chains.

18:00 Na glavnoj bini praši žestoki Killed A Fox, dok su svoje već odradili Futurski i Rens Argoa. Na World Stageu počeli su perspektivni domaći Cubies. Završnica trinaestog INmusic festivala krenula je u rokersko-elektronskom tonu a vrhunac večeri očekuje se nastupom grupa Alice In Chains i Interpol.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni