Nag-radne

Nagradna Igra: Osvoji upad na Tam Tam Music Vestival - podijeljeno

Nagradna Igra: Osvoji upad na Tam Tam Music Vestival - podijeljeno

I ove godine u Sućurju na Hvaru se održava sada već tradicionalni 6. Tam Tam Music Festival. Glavni dio programa održava se na nogometnom igralištu 28. i 29. 7., a, nastupaju Repetitor, ABOP, Pridjevi, Moskau i Umreti Fit u petak te Seven That Spells, Seine, Igralom, Spiridon i Dogs In Kavala u subotu. Na Sound Reportu dijelimo 1x2 dvodnevna upada i 1x2 festivalska upada s kampom, kako do upada saznajte u nastavku.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je:
1. "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste.
2. U inbox na Facebooku nam pošaljite poruku sadržaja "Tam Tam 2017"
3. Ostavite nam u poruci svoje puno ime i prezime
4. Podjelite ovaj članak (javno vidljivo / public post) na svom Facebook zidu.

Sretne osobe ćemo odabrati u nedjelju, 23. srpanja nakon 13 sati do kada traje nagradna igra.
*Oni koji ne učine sve potrebne korake neće moći osvojiti nagradu!

Festivalski upad osvojila je Ivana Elek, a dvodnevni upad Davor Bevanda.

U nagradnoj igri izvlačimo dvoje pobjednika, jedan pobjednik osvojiti će festivalski upad za sebe i još jednu osobu, a drugi pobjednik osvojiti će dvodnevni upad za sebe i još jednu osobu.

Osim događanja na igralištu, udruga Pelišnjak je pripremila i bogat kulturno umjetnički program. Program započinje u ponedjeljak, 24. 7. otvaranjem kampa popularno nazvanog Tamp. Kamp se nalazi u gustoj borovoj šumi u neposrednoj blizini glavne mjesne plaže Česminica. Uz debelu hladovinu u kampu će biti osigurana pitka voda, tuševi, sanitarni čvor i struja. Za simboličnih 300 kuna posjetiteljima je osiguran sedmodnevni smještaj i festivalska ulaznica.

Istog dana ispred crkve sv. Jurja otvara se izložba fotografija Symbols of Sućuraj, koja će trajati cijeli tjedan. Na njoj će se moći pogledati radove Franje Modrića, zaljubljenika u fotografiju i ljepote Sućurja. Tu večer održat će se i retrospektiva filmova s 15. Tabor Film Festivala.

U utorak, 25. 7. održat će se koncert splitske kantautorice Billie Jones. U srijedu, 26. 7. u 20 sati u osnovnoj školi otvara se izložba glazbala pod nazivom Kiparena orijentalna glazbala akademskog kipara Stipana Kujundžića iz Imotskog. Izložba će biti otvorena tri dana. U četvrtak, 27. 7. održat će se druga večer retrospektive filmova s 15. Tabor Film Festivala. Svih 7 dana trajanja festivala održava se i Tam Yoga Flow.

Više informacija na Facebook stranici festivala. Ulaznice možete kupiti na entrio.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni