Nag-radne

Nagradna igra: Raspleši se uz Craiga Charlesa u The Garden Breweryju - završila

Nagradna igra: Raspleši se uz Craiga Charlesa u The Garden Breweryju - završila

U petak, 28. travnja, Craig Charles se vraća u The Garden Brewery predstaviti zvuke ljeta, a za pultom će mu se priključiti Hrvatska Funk Delegacija. Na Sound Reportu dijelimo jednoj osobi dva upada na event, a kako do njih, saznajte u nastavku.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Craig Charles NI", uz vaše puno ime i prezime, te podjelite ovaj članak (javno vidljivo) na svom Facebook zidu. Nagradna traje do četvrtka, 27. travnja u 12 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednika koji će osvojiti dva upada! Pobjednike ćemo obavijestiti putem poruke, a ime će biti objavljeno u ovom članku.

Kao jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig Charles je poznat kao glumac iz sjajne humoristične serije Crveni patuljak, jedne od najuspješnijih BBC serija. Kao urednik emisije Funk & Soul Club na BBC Radio 6, Craig je došao do statusa jednog od najtraženijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji. Nakon desetljeća bivanja u radijskom eteru postao je svojevrsna ikona funk i soul glazbe, a emisija ima za cilj predstaviti nove talente, kao i zlatno doba 60-ih i 70-ih godina.

Craig Charles svakog vikenda putuje po Ujedinjenom Kraljevstvu i širi glas funka i soula, redovito staje na mjesečnu rezidenciju u Manchesteru, a večer je prepoznata kao jedan od najiščekivanijih događaja, na kojem uz Craiga gostuju sjajna funk imena. S nastupima na jazz, funk i soul festivalima poput Love Box, Park Life, Festival no 6, Soundwave, kao i onim pred 10 tisuća ljudi na Glastonbury festivalu, Craig Charles ne staje u misiji širenja funk i soul glazbe.

Za pultom će mu se priključiti članovi Hrvatske Funk Delegacije, Bocca Sofistifunk, Borovich, Soul Bader, Tomo Ricov, Werft i Umbo, sjajni DJ-evi i istraživači vinila koji donose svoju viziju funka i soula za plesni podij. Funk Delegacija će gotovo u cijelosti pohoditi i prvi Beats, Beer and Boogaloo festival u Tisnom.

Najnoviji festival na hrvatskoj obali, Beats, Beer and Boogaloo, na rasporedu je od 13. do 17. srpnja u Tisnom. Predstavlja sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, te jedinstveni spoj craft piva iz cijelog svijeta, a iza projekta stoje Craig Charles i The Garden tim. Objavljen je prvi lineup kojeg čine Hot 8 Brass Band, Geno Washington and the Ram Jam Band, Craig Charles Fantasy Funk Band plus special guest, Amp Fiddler, Craig Charles, Smoove and Turrell, The Reflex, The Allergies, Hrvatska Funk Delegacija. Craft pivovare koje se za sada priključuju The Garden Brewery su Gipsy Hill, Four Pure, Five Points, Magic Rock, Dogma, Bevog, Nova Runda, LAB i Zmajska. Ograničena količina promo festivalskih ulaznice za regiju po 350 kuna, koje uključuju i ulaze u klub Barbarellas, kao i dnevne ulaznice, dostupne su u sustavu Entrio.hr .

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po 40 kuna u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima. Na ulazu će cijena iznositi 50 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni