Nag-radne

Osvoji upad na Good Vibrations i Narednika Lobanju - podijeljeno

Osvoji upad na Good Vibrations i Narednika Lobanju - podijeljeno

Narednik Lobanja i Vod smrti, Stimulans i švedski gosti Incarnit, nastupiti će u sklopu Good Vibrations programa u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u srijedu, 19. listopada, a na Sound Reportu možete osvojiti 2 x 1 upad na koncert.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Narednik Lobanja GV", uz vaše puno ime i prezime, te podjelite ovaj članak javno na svom Facebook zidu. Nagradna traje do srijede, 19. listopada u 12 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dvoje pobjednika koji će pokupiti po jedan upada.

Denis Plažanin i Saša Somek su osvojili upade

-

Legendarni thrasheri Narednik Lobanja i Vod Smrti obilježit će u Vintageu u srijedu, 19. listopada, "10 Godina Ničega". Na upit radi li se slučajno o njegovom rođendanu, Narednik Lobanja bio je poslovično britak sa svojim odgovorom: "Ne." Splitski heavyjaneri Stimulans i švedski Incarnit učinit će ovu metalnu gozbu veličanstvenom, a svoj obol dat će i DJ Kneža koji sprema slušaonicu Slayer vs. Kreator. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete nabaviti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru, a na dan će koštati 30 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni