Nag-radne

Osvoji upad na Good Vibrations i Planet of Zeus

Osvoji upad na Good Vibrations i Planet of Zeus

Ova je srijeda u sklopu Good Vibrations programa rezervirana za grčke heavy/southern rock prvake Planet of Zeus, a u Vintageu će uz njih zasvirati Alaska i Riječani Uma Thurman. Premijerni nastup imat će The Last Lord of Atlantis. U suradnji s organizatorom dijelimo vam 2x1 upad.

Nagradna igra: Da bi ste sudjelovali u nagradnoj igri morate odvojiti dvije minute svog vremena i napraviti sljedeće:  "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Zeus nagradna", uz svoje puno ime i prezime, te podjeliti ovaj članak na svome facebook zidu - jednostavno. 
Nagradna traje do utorka, 28.10., do 12 sati, nakon čega ćemo nasumce odabrati dvoje pobjednika te ih obavijestiti naknadno.

Tomislav Đudarić je osvojio upad na koncert

Planet Of Zeus je grčki heavy/southern rock/metal bend koji djeluje od 2000. godine. Do sada su izdali tri albuma - "Eleven the Hard Way", "Macho Libre" i posljednji "Vigilante" iz 2014. godine. Uspješno su odradili nekoliko europskih turneja, a neki od bendova s kojima su dijelili pozornicu su Monster Magnet, Brant Bjork, Clutch, Karma to Burn, Eyehategod i Church of Misery. Osim odličnim studijskim materijalom, brojne fanove zaslužili su i odličnim live nastupima. Ako ih niste vidjeli u KSET-u prošle godine, ovo nije prilika koju bi valjalo propustiti.

Uma Thurman je riječka stoner rock/metal četvorka (Dejo – bass, Dodo – gitara, Neno – gitara, Vinko – bubnjevi), koja na sceni obitava od 2010. godine. Aktualni, drugi po redu album, "I am the high fucking priestess", jako dobro kotira i kod publike i kod kritike, a studijsko izdanje prije toga nazvali su jednostavno "Uma Thurman". Činjenica je da Umu u Zagrebu nemate prilike čuti i vidjeti često, tako da vam ne preostaje ništa drugo no podržati ih na njihovom prvom nastupu u Vintageu!

Alaska je instrumentalni alternative rock bend iz Zagreba koji djeluje od 2009. godine. Objavili su album 2011. godine pod nazivom "Liars, Beggars And Moonshine". Do sada su svirali s raznim igračima s domaće i strane underground scene kao što su Yawning Man, Saint Vitus, Samsara Blues Experiment, Seven That Spells, Stonebride, Cojones, Hypnos, The Golden Grass... Ovom prilikom predstaviti će nam i novi materijal koji je inspiriran britanskim pojačalima, njemačkim automobilima, mafijaškim obračunima i aljaško sesvetskom hladnoćom! G, Rale i Steps dolaze spremni rasturiti Vintage teškim riffovima koji će vas ostaviti bez teksta.

The Last Lord Of Atlantis je novi projekt trojice lordova - Nike, Mateja i izvjesnog Stanka. Službeni zvučni zapisi još ne postoje, no djelovanje ovih momaka u bendovima poput Seven That Spells, Jastreb, Pogavranjen i Otrovna Kristina jamči dosta nezgodan provod. Na facebook stranici benda se zasad može pratiti neobično radna atmosfera u kojoj nastaju novi materijali.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), na dan koštaju 40 kuna. Početak je u 20:30!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni