Nag-radne

Osvoji upad na The Thing u Močvari

Osvoji upad na The Thing u Močvari

Nakon gotovo 10 godina u Zagreb se u subotu, 30.4., vraća vjerojatno naglasniji jazz trio današnjice The Thing. U suradnji s Žednim Uhom imamo dva upada za podijeliti.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "The Thing NI" uz vaše puno ime i prezime te podjelite ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do petka, 29. travnja, u 18 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dva pobjednika koji će osvojiti po jedan upad i javiti im.
Sretno!

Predvođeni briljantnim švedskim saksofonistom Matsom Gustafssonom, čiji bariton saksofon nerijetko proizvodi grmljavinu ravnu onoj 100-tonske dizel lokomotive, a nošeni neuništivom norveškom ritam sekcijom u sastavu Ingebright Haker Flaten na basu i Paal Nilssen-Love za bubnjevima, The Thing su i dalje jednako beskompromisni kao što su bili na svojim počecima prije punih 17 godina. I dalje svoje originalne skladbe kombiniraju s brojnim kreativnim obradama jazz, garage rock i punk klasika kao što su: PJ Harvey, Albert Ayler, The White Stripes, Steve Lacy, The Stooges, The Sonics, The Cramps, Lightning Bolt i The Ex, što njihove nastupe čini, ne samo jedinstvenom pojavom unutar modernog jazza, već i jednim od najupečatljivijih koncertnih doživljaja uopće.

Upad: 55 kn (do 31.3.) / 65 kn (do 30.4.) / 80 kn (na ulazu)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni