Nag-radne

Osvoji upad za koncert: Six Pack i One Step Away u Vintageu

Osvoji upad za koncert: Six Pack i One Step Away u Vintageu

U suradnji s organizatorom, K.L.U.B. Dostava Zvuka, dijelimo 2x1 upad za koncert grupa Six Pack i One Step Away u Vintage Industrial Baru, u petak, 30.10.

Osvoji upad:Da bi ste sudjelovali u nagradnoj igri morate odvojiti dvije minute svog vremena i napraviti sljedeće:  "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Six Pack nagradna", uz svoje puno ime i prezime, te podjeliti ovaj članak na svome facebook zidu - jednostavno. 
Nagradna traje do subote, 24.10., do 12 sati, nakon čega ćemo nasumce odabrati dvoje pobjednika te ih obavijestiti naknadno.

Upad su osvojile Nikolina Begić i Judita Janković

-

Kako je bilo na koncertu Six Pack u Tvornici kulture, 24. siječnja pročitajte ovdje

Od članova bendova s različitim glazbenim usmjerenjima koji su tada činili bazu rock scene Smederevske Palanke, u listopadu 1994. okupljen je sastav koji će nekoliko godina kasnije postati, po mišljenju mnogih glazbenih kritičara i publike, jedan od najutjecajnijih i zasigurno jedan od najboljih punk rock sastava na Balkanu. Prepoznatljiv po izuzetno energičnom, a opet melodičnom načinu izražavanja, priznat zbog inteligentnih tekstova i poznat po savršenoj atmosferi na svojim nastupima, Six Pack je jedan od prvih underground bendova s ovih prostora koji je probio granice svoje matične zemlje i svirao gotovo po cijeloj regiji, ali i šire (Grčka, Nizozemska).

Ne odričući se svojih punkrock stavova, Six Pack je uspjeo napisati neke od najljepših ljubavnih tekstova u novijoj regionalnoj rock povijesti, a isto tako i iskritizirati sve rupe i nedostatke društva i državnog sistema. Diskografija benda počinje albumom "Pretnja ili molitva?",  nastavlja se kultnim izdanjem "Fabrička greška", totalno sirovim i beskompromisnim "Minut ćutanja" te veličanstvenim "Musique", koji je jedan od naprodavanijih rock albuma u Srbiji proteklih desetak godina. Posljednji i aktualni "Epicentar" je do sada sa stranica benda skinulo oko 50.000 fanova.

Uz legendarni Six pack kao predgrupa nastupiti će ponovno okupljeni kc/vž punkeri One Step Away.

Ulaznice po pretpodajnoj cijeni od 35kn možete pronaci od 17.9. u Dirty Old Shopu, Dallas Music Shopu i Vintage Industrial Baru,  dok će na ulazu karte biti 45kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni