Novost-i

BluVinil objavili album “Zna li itko tajnu srca?” na CD-u

BluVinil objavili album “Zna li itko tajnu srca?” na CD-u

Hvaljeni aktualni album “Zna li itko tajnu srca?” šibenskog pop rock benda BluVinil objavljen je na CD-u i od danas se nalazi u prodaji.

CD je dostupan u Zagrebu u Dirty Old Shopu i Rockmarku, kao i u Rijeci u Dallas Music Shopu.

“Zna li itko tajnu srca?”, u izdanju LAA, uvršten je među najbolje domaće albume 2022. i zaokružio sjajnu godinu za bend. Najavljen singlom “Heroji”, koji je osvojio radijske postaje i postao koncertni favorit, nastavljen je jednako uspješnima “U predgrađu”, “Zasjeda” i “Boris B”. Dalo je to nagovijestiti da će BluVinil objaviti sjajan drugi uradak, a glazbena kritika je složna.

Album je rađen u pauzama između koncerata po Hrvatskoj i regiji što se, kaže BluVinil, savršeno uklapa u tematiku vezanu uz traganje i lutanje, a sadržava puno introspekcije, ali i pjesme koje govore o socijalnoj ulozi i klasnoj određenosti pojedinca. Autor je gitarist i pjevač Matej Nakić, uz nadopunu basista i pratećeg vokala Brune Jakelića, produkciju potpisuje Antonino Šimić iz Greenwood studija, a mastering Filip Vidović iz Matterhorn studija.

Prilika za čuti kako uživo zvuči “Zna li itko tajnu srca?”, jedan od najboljih domaćih albuma prošle godine, bit će na koncertima 30. ožujka u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, te 29. travnja u šibenskom Azimutu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni