Novost-i

BluVinil objavili novi singl “Ovdje nema nikoga”

BluVinil objavili novi singl “Ovdje nema nikoga”

Šibenski pop rock bend BluVinil objavio je novi singl “Ovdje nema nikoga” kojim najavljuju novo poglavlje rada.

"Pjesma “Ovdje nema nikoga” otvara treći ciklus BluVinila, a zamišljena je kao svojevrsni manifest našeg novog zvuka. Ovaj put sam se odlučio ići na orkestralnija i progresivnija aranžmanska rješenja, u čemu nam je uvelike pomogao naš novi producent, Srđan Sekulović Skansi”, pojašnjava Matej Nakić iz BluVinila, dodajući da novi singl prati i sjajan videospot. “Za videospot je zaslužna redateljica Hani Domazet, koja je na savršen način prikazala sve što ova pjesma nosi u sebi.”

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Nakon što je hvaljeni drugi album “Zna li itko tajnu srca?” uvršten među najbolje domaće albume 2022. nastavljeno je sjajno glazbeno i koncertno razdoblje za bend BluVinil.

Singlom “Ovdje nema nikoga” bend najavljuje novi ciklus rada. Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal, te gitarist i pjevač Matej Nakić novim singlom ulaze u novu autorsku fazu, a bend je resetiran glazbeno, vizualno i estetski.

Novi singl “Ovdje nema nikoga” objavljen je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni