Novost-i

Gužva u 16-ercu ovaj četvrtak slavi 30 godina koncertom u Vintage Industrial Baru

Gužva u 16-ercu ovaj četvrtak slavi 30 godina koncertom u Vintage Industrial Baru

Kultni osječki punk-rockeri Gužva u 16-ercu obilježavaju svoj nevjerojatan 30-godišnji put na glazbenoj sceni, a ranije ove godine su izbacili i svoj najnoviji studijski uradak. Kako bi obilježili ove značajne prekretnice, bend ovaj tjedan stiže u Vintage Industrial Bar održati zagrebačku promociju albuma, i to u četvrtak 23. studenog u 21 sat.

U Vintagu će predstaviti svoj novi album "Smrtonosni Zadah" s kojeg će odsvirati nekoliko novih pjesama, dok će kroz večer odzvanjati najznačajniji hitovi iz njihove duge karijere. Gužva u 16-ercu prvenstveno djeluje kao glazbeni sastav usmjeren na live nastupe. Tijekom proteklih nekoliko desetljeća zabavljali su publiku po raznim regijama, na njihovoj karti su bile i zemlje poput Irske, Njemačke i Austrije.

U ožujku ove godine članovi Muto, Jela, Hrca i Alen predstavili su svoj najnoviji album za diskografsku kuću Croatia Records. Na ovom albumu nalazi se kolekcija od trinaest pjesama, a nedavno su objavili i drugi singl te spot za pjesmu "Gorki Pelin". Na ovom videu i pjesmi surađivali su s prijateljem Tomfom, koji je član poznatog zagrebačkog benda Kawasaki 3p.

Ulaznice po cijeni od 10 eura mogu se nabaviti na linku.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni