Novost-i

 Sofia Carson razbija tišinu novim singlom „LOUD”

Sofia Carson razbija tišinu novim singlom „LOUD”

Pop pjevačica Sofia Carson ima novi singl „LOUD“! Impresivna R&B/pop pjesma iza koje stoje Alida Garpestad Peck i Paris Carney promovira nepokolebivo samopouzdanje, osnaživanje i – razbijanje tišine.

Dakle, kad god vam treba malo motivacije ili jednostavno želite razbiti tišinu – potražite „LOUD“ na omiljenoj glazbenoj platformi.

„Od srca, ova pjesma je posvećena tebi. Posvećena je vama, ženama, i svim glasnim glasovima promjene – jer smo stvorene da nas se čuje“, poručila je Carson prilikom plasiranja najnovijeg singla koji stiže uz videospot redatelja Urija Schutzera u kojem glazbenica simbolično izlazi iz svoje čahure da bi se transformirala u leptira. Posebno je osmišljena i koreografija, za koju je zaslužan Avihai Haham te priča priču o davno utišanom glasu koji sada svoju glasnoću pojačava do maksimuma.

Nakon singlova „He Loves me, But…“ i „Fool’s Gold“ te kompilacije „Leave Your Heart on the Dance Floor“, na kojoj su Tiësto, R3HAB i Tracy napravili remikse pjesama „I Luv U“ i „Guess I'm A Liar“, „LOUD” predstavlja Carsonino prvo ovogodišnje izdanje.

Sofia Carson najpoznatija je kao glumica iz Disneyjevog „Descendants“ i serije „Pretty Little Liars: The Perfectionists“. 2016. godine potpisala je ugovor za Hollywood Records i objavila svoj debitantski singl „Love Is The Name“, što je označilo početak njezine glazbene karijere. Kao glazbenica, pomiče granice popa s Grammyjem nagrađivanim suradnicima kao što su Stargate, Oak Felder, Max Martin, Justin Tranter i J Balvin.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni