Novost-i

The Weeknd predstavlja „Starboy (Deluxe)”: na albumu se nalazi i novi, viralni remix pjesme „Die For You”

The Weeknd predstavlja „Starboy (Deluxe)”: na albumu se nalazi i novi, viralni remix pjesme „Die For You”

Danas (14. ožujka 2023.) je objavljena deluxe verzija The Weekndovog kultnog albuma „Starboy“! Album, originalno objavljen 2016., nedavno se vratio u top 10 na Billboard 200, što je prvi put da se nalazi među 10 najslušanijih albuma od 2017.

Remix pjesme „Die For You“ s Arianom Grande koji je uvršten u deluxe verziju albuma ovoga je tjedna ostvario prvo mjesto na Billboard Hot 100 te time postao sedma pjesma The Weeknda da se nalazi na samom vrhu prestižne ljestvice. Album „Starboy (Deluxe)“ dostupan je na svim glazbenim platformama: http://theweeknd.co/StarboyDLX

Nedavno otkriveni remix The Weekndove pjesme „Die For You” s Arianom Grande ostvaruje impresivne rezultate na glazbenim streaming platformama. Pjesma je odmah po izlasku ostvarila drugo mjesto na Spotifyjevoj ljestvici najstreamanijih pjesama na platformi, dok službeni lyric video na YouTubeu trenutno broji više od 31 milijun pregleda. Po izlasku je ušla i u Billboard Croatia; na globalno vodećoj ljestvici na kojoj se nalazi 25 najpopularnijih pjesama u Hrvatskoj, „Die For You“ je trenutno pozicionirana na impresivnom 13. mjestu.

Na albumu „Starboy (Deluxe)” dodani su remixi popularnih pjesama The Weeknda, a to su: „Die For You” (feat. Ariana Grande), „Starboy (feat. Daft Punk) (Kygo Remix)” i „Reminder” (feat. A$AP Rocky i Young Thug).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni