Novost-i

Zagrebačka četvorka Hakuna Matata objavila novi studijski album Žumberačka brda

Zagrebačka četvorka Hakuna Matata objavila novi studijski album Žumberačka brda

Nakon singlova Downtown Boogie i Maestral (Odisejeva pjesma), kojima su na radost brojnih obožavatelja prekinuli četverogodišnju diskografsku pauzu, zagrebački sastav Hakuna Matata objavljuje novi studijski album simboličnog naziva Žumberačka brda.

Čitav materijal odsvirala je četvorka: Goran Markić (bubnjevi), Danko Stefanović (bas), Maro Market (električni klavir) i Krešimir Mišak (vokal i gitara), a sve se to zbivalo uživo početkom  srpnja 2020. u studiju Šišmiš. Kao i prethodne albume, i ovoga je snimao i producirao Zoran Švigir Švigi. Naslovnicu albuma osmislio je akademski slikar Martin Hrastić, a osim na CD-u, album Žumberačka brda u svibnju izlazi i na vinilu, na sveopću radost ljubitelja ploča.  

Hakuna Matata zagrebački je rock sastav nastao 2000. godine. Svojim osebujnim glazbenim stilom i društveno angažiranim tekstovima privlače brojne ljubitelje dobre glazbe, a tijekom dugogodišnjeg djelovanja bilježe suradnje s renomiranim umjetnicima poput Zorana Predina, Darka Rundeka, Krešimira Blaževića, Davorina Bogovića i drugih.

Album "Žumberačka brda" možete kupiti u svim prodavaonicama Croatia Recordsa, kao i na webshopu Croatia Recordsa po cijeni od 79 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni