Vije-sti

4. Viva La Piva festival u Vintageu

4. Viva La Piva festival u Vintageu

Već tradicionalno u ljetno vrijeme, Savska 160 slavi pivo i to na 4. Viva La Piva mini festivalu pive, ali i zabave. Ovog petka i subote, 16.-17. lipnja, posjetite bajkoviti Ljetni vrt u Savskoj 160, posvećen ljubiteljima pive te zabavi i veselju koje taj drevni napitak i uzrokuje.

U vrtu vas čeka preko 30 vrsta piva, ali i pereca kako bi što lakše i kontroliranije mogli uživati u zabavi i slavlju piva.

Dvodnevni festival počinje u petak od 18h pa do 5h u subotnje jutro, a kad se naspavate i  odmorite vratite se na drugu porciju u subotu od 18h pa do nedjeljnih ranih 5 ujutro.

Naravno, cijeli događaj je popraćen glazbenim programom. Dok će oba dana glazbu selektirati prekaljeni lisac DJ Frajman, u petak će akustični koncert održati Twins Rock, koji će odraditi seriju odličnih covera poput Rolling Stonesa, Davida Bowiea, Iggya Popa i mnogih drugih. U  subotu će se nastupom publici obratiti, već legendarni zagrebački session sastav Telefon Blues Band, čiji su članovi svirali u bendovima - Time, Parni valjak, Aerodoom, Majke…

Ogranizacijom ovog festa, Vintage Industrial Bar i Kavez četvrtu godinu zaredom obilježavaju programski sadržaj obuhvaćen pod krovnim nazivom #ljetonaterasi koji će trajti od 1. lipnja pa do kraja kolovoza. 

"Ljeto na terasi" u Savskoj 160 nudit će bogat zabavni sadržaj kao što su koncerti, razni glazbeni, gastronomski, filmski i kazališni programi.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni