Vije-sti

Album ‘’The End, So Far’’ predstavlja novu viziju Slipknota

Album ‘’The End, So Far’’ predstavlja novu viziju Slipknota

Čekanju je stigao kraj! Najzagriženiji metal fanovi s nestrpljenjem su iščekivali ‘’The End, So Far'', novi studijski album američkih ikona.

Nakon najavnih singlova “The Dying Song (Time To Sing)” i “Yen” za koje je prateće video spotove režirao  sam M. Shawn ‘’Clown’’ Crahan, dočekali smo puni glazbeni i kreativni raspon Slipknota, jednog od najpopularnijih i duboko zagonetnih bendova na svijetu koji neumoljivo kroči novim putevima dok nastavlja redefinirati i revitalizirati opseg rock glazbe.
 
Novi album ‘’The End, So Far’’ predstavlja njihovu viziju u najboljem svjetlu, s čime se apsolutno slažu glazbeni kritičari, a producirali su ga članovi Slipknota i Joe Barresi. Album uključuje i singl iznenađenja iz 2021., “The Chapeltown Rag”.


 
Posljednji proslavljeni album benda, ‘’We Are Not Your Kind’’ iz 2019. postao je treći uzastopni broj 1 album na Billboard 200, a jednak uspjeh predviđa se i najavljenom albumu ‘’The End, So Far’’. Album u više formata pronađite od ovog petka u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča i na www.dancingbear.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni