Vije-sti

Artan Lili s pet spotova u pet dana najavili treći album

Artan Lili s pet spotova u pet dana najavili treći album

Nakon godinu dana diskografske stanke beogradska noise-pop grupa Artan Lili, jedno od najzanimljivijih regionalnih imena, radi novi iskorak – predstavili su pet spotova u pet dana.

Počevši od ponedjeljka pa do danas redom su predstavili spotove za pjesme: "Maca""Foliram""Priča""Oud" i "Pedana". Artani donose novi zvuk – ovako će zvučati 2020. godina.


Novi Artani su pred vama - euforičan je frontmen Bojan Slačala - Naporno smo radili da završimo čitav novogodišnji paket od 5 singl-spotova. Sve zvuči i izgleda sjajno.

Koncept i realizaciju spota za pjesmu "Maca" potpisuju sami Artani dok je za režiju svih ostalih spotova zaslužan Miodrag Cicović iz grupe Straight Mickey and the Boyz.

Dvije najveće regionalne izdavačke kuće, Croatia Records i PGP RTS, udružile su snage kako bi vrhunska glazba Artan Lilija doprijela do još više radijskih urednika, promotora i publike.
Ova suradnja predstavlja veliki iskorak za nas. Drago nam je da su dvije najveće regionalne izdavačke kuće prepoznale Artan Lili kao grupu od izuzetnog kulturnog značaja za čitavu regiju. Zadovoljstvo je obostrano, jedva čekamo da se nove pjesme i spotovi zavrte u eteru - dodao je za kraj Slačala.
Njihova prva dva albuma, "Artan Lili" i "New Deal", naišli su na sjajne reakcije publike i kritike, a Croatia Records će ih uskoro objaviti na CD-u nakon čega će svjetlo dana ugledati i njihov dugoočekivani treći studijski album.

Artani će u 2020. godinu ući sa stilom - velikim novogodišnjim koncertima 2. i 3. siječnja u beogradskom Elektropioniru gdje će predstaviti nove pjesme.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni