Vije-sti

Besplatan autobus prevozi festivalce s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

Besplatan autobus prevozi festivalce s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

S ciljem da svojim gostima osiguraju bezbrižno uživanje , organizatori filmskog festivala u Motovunu i glazbenog SuperUha u Primoštenu ove godine udružuju snage.

Povezani načinom razmišljanja i ozračjem kojeg stvaraju, Motovun Film Festival i SuperUho odlučili su svojim gostima dodatno olakšati planiranje ljetovanja. Uz pomoć Iskona organiziraju  besplatni  autobus koji će 31. srpnja prevesti zaljubljenike u dobre filmove i glazbu s jedne festivalske lokacije na drugu.

Pod sloganom "Vozimo te za DŽ", Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja u 11 sati, nakon zatvaranja 19. Motovun Film Festivala. Po dolasku u Primošten, SuperUho kamp će već biti otvoren i spreman za prve goste.

Jedini uvjet za korištenje "prijevoza za DŽ" je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to  slanjem e-maila na adresu pr@iskon.hr . U slučaju velikog interesa, gosti s rezervacijama imat će prednost pri korištenju besplatne vožnje.

Osim besplatnog prijevoza, festivalcima se sprema i zabavni filmsko-glazbeni kviz za trajanja vožnje. Nagrade za najbolje igrače će se moći koristiti i konzumirati na SuperUho festivalu (1.-3.8.2016.), koji na novu lokaciju u Primoštenu ove godine dovodi Devendru Banharta, Marka Lanegana, Mudhoney, Petera Hooka & The Light i mnoge druge. I ove će godine živjeti posebno uređena SuperUho plaža samo 70-ak metara udaljena od festivalskog kampa u debeloj hladovini. Ulaznice za festival mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna, dok je cijena kamperske propusnice 150 kuna.

19. Motovun Film Festival i ove će se godine održati u zadnjem tjednu srpnja, s čak 60 filmova i 15 premijera u glavnom programu. Za popratne sadržaje brinut će zemlja-partner Italija, glazbeni gosti (Edo Maajka, Kalascima, Kawasaki 3P, Jonathan i drugi), uz besplatni kamp i filmske radionice.

Kako izgleda festivalska računica za ova dva festivala?
Komplet ulaznica za Motovun Film Festival: 120 – 300 kuna
Motovunski kamp: 0 kuna
Vozimo te za DŽ – Iskonov festivalski autobus Motovun-Primošten: 0 kuna
Festivalska ulaznica za SuperUho: 250 kuna
SuperUho festivalski kamp: 150 kuna
UKUPNO: 520 – 700 kuna 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni