Vije-sti

Bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na INmusic festivalu uz OTP banku!

Bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na INmusic festivalu uz OTP banku!

Zahvaljujući OTP banci Hrvatska i uz Mastercard®kao preporučenu bankovnu karticu, plaćanje na INmusicu će i ove godine biti vrlo jednostavno i brzo!

Već četvrtu godinu za redom OTP banka kao sponzor i partner INmusic festivala osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na festivalu. Ovakav efikasan način plaćanja publici omogućuje da što manje vremena provede u redovima i što više u uživanju u glazbi i svim iskustvima koje INmusic pruža! Svaka minuta uživanja je dragocjena, a zahvaljujući uspješnoj praksi korištenja novih tehnologija i modernih uvjeta pružanja usluga, posjetiteljima ostaje više vremena za zabavu na INmusic festivalu.

Bezgotovinska i beskontaktna kupovina podrazumijeva da se sva plaćanja, izuzev kupnje festivalskih memorabilija, na INmusic festivalu i pripadajućem kampu vrše INmusic festivalskom karticom, Mastercard® contactless karticama OTP banke, ali i svim ostalim Mastercard® i Maestro® beskontaktnim karticama.

Kupci INmusicovih blagdanskih paketa kod sebe već imaju registriranu Mastercard® contactless prepaid karticu OTP banke kojom mogu beskontaktno plaćati na svim prodajnim mjestima festivala, dok se svi koji nemaju svoju Mastercard®beskontaktnu karticu mogu služiti INmusic festivalskim karticama koje je moguće kupiti na svim festivalskim TOP-UP lokacijama. Nadoplata festivalskih kartica bit će moguća na svim TOP-UP lokacijama, dok će se Mastercard® contactless prepaid kartice OTP banke moći nadopunjavati na posebnom TOP-UP pointu OTP banke na festivalskoj lokaciji. Trenutno stanje festivalske TOP-UP kartice vidljivo je na računu koji se izdaje pri svakoj nadopuni kartice, a nadoplata se može izvršiti gotovinom ili bilo kojom drugom bankovnom karticom na svim TOP-UP lokacijama na festivalu. Radi sigurnosti posjetitelja, maksimalan iznos uplate na festivalsku karticu iznosi 2 000 kuna.

Za najbrže plaćanje i izbjegavanje festivalskih TOP-UP lokacija, nadoplate i povrata, na festivalu je i ove godine omogućeno plaćanje i svim ostalim Mastercard® i Maestro® beskontaktnim karticama te je u tom slučaju za plaćanja u iznosu većem od 100 kuna potreban unos PIN broja ili autorizacija transakcije potpisom na naplatnoj lokaciji. Napunite svoje Mastercard® i Maestro® beskontaktne kartice prije festivala i na INmusicu #12 plaćajte brzo i bez potrebe za festivalskim karticama ili nadopunom i povratom novaca kada je festival gotov.

Neke od prednosti koje donosi beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje svakako su:

Brža kupovina – višestruko brže obavljanje transakcija na festivalskim prodajnim mjestima

Mogućnost trenutačne nadoplate sredstava na festivalsku karticu - na 30 TOP-UP lokacija na festivalu i festivalskom kampu

Brz i jednostavan povrat sredstava – lokacije za nadoplatu bit će ujedno i lokacije za povrat nepotrošenih sredstava. Povrat sredstava nije moguće izvršiti bez računa dobivenog prilikom kupovine festivalske kartice. Ukoliko netko propusti zatražiti povrat novca na festivalu prije njegova zatvaranja (22. lipnja u 05:00h) – povrat nepotrošenog novca bit će moguć u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske od utorka 27. lipnja do utorka 4. srpnja 2017., uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i računa izdanog pri kupovini festivalske kartice.

Festivalska kartica plaća se 10 kuna, ali se i tih 10 kuna vraća prilikom povrata sredstava – a može se i zadržati kao uspomenu na još jedan odličan provod na INmusic festivalu!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni