Vije-sti

Boris Štok o nastupu na dodjeli nagrada Rock&Off:

photo: Boris Štok, credit: Matej Grgić/Rock&Off

Boris Štok o nastupu na dodjeli nagrada Rock&Off: "Bilo je lijepo na trenutak osjetiti pozornicu"

"Uvijek dio mene" pjesma je koja je ostavila veliki trag tijekom 2020. godine, a upravo tim singlom Boris Štok je otvorio ovogodišnju dodjelu nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off u Tvornici kulture

Večer koja je bila ispunjena sjajnom atmosferom i nostalgijom za nekim boljim vremenima u kojima je na dodjeli bila i publika ovaj sjajni glazbenik svojom je izvedbom dodatno uveličao.

Premda sam bio malo skeptičan kako će sve to izgledati i zvučati u ovim ludim okolnostima, ispalo je jako lijepo i ugodno, produkcijski na najvišem nivou. Hvala lijepa organizatorima na pozivu i nominacijama, bilo je lijepo na trenutak osjetiti pozornicu, vidjeti neke prijatelje i glazbenike i zasvirati s bendom. Vidimo se i dogodine - rekao je Boris Štok nakon svog nastupa.

 

 

Na dodjeli nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off nastupili su Alejuandro Buendija, BluVinil, Boris Štok, Irena Žilić, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić. Svi koncerti uskoro će biti dostupni na službenom YouTube kanalu Rock&Off-a.

Podsjetimo, Je Veux je trijumfirala na dodjeli nagrada te je kući otišla s čak četiri kipića. Osvojila je nagrade u kategorijama "Album godine", "Pjesma godine", "Veliki prasak godine" te za "Pop&Off" izvođača godine. J.R. August je dobio nagradu za "Rock&Off" izvođača godine, Alejuandro Buendija dobio je titulu "Rap&Off" izvođača godine, "Elektro&Off" izvođač godine je pocket palma, Chui su odnijeli pobjedu u "Jazz&Off" kategoriji, dok je "Iskonova nagrada publike" pripala Goranu Baretu i njegovim Majkama. Nagrada "Koncertnog izvođača godine" pripala je svima koji su bili nominirani. Stručna komisija tako je odlučila zbog protekle godine, koja je zaista bila zahtjevna za sve glazbenike. ABOP, Damir Urban, Jonathan, J.R. August i Porto Morto uspjeli su održati koncerte u ekstremno teškim uvjetima te su unatoč pandemiji koronavirusa održali živom svoju glazbu i razveselili publiku.

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, organizator nagrade je Unison, koproducenti su Tvornica kulture i Unison te glavni sponzor Iskon.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni