Vije-sti

Bosak & The Second Hand Band dijele album besplatno, pozivaju fanove u studio i pripremaju veliku proslavu

Bosak & The Second Hand Band dijele album besplatno, pozivaju fanove u studio i pripremaju veliku proslavu

Bosak & The Second Hand Band (BSHB) u periodu odvojenosti od svoje publike okrenuli su postulate moderne glazbene industrije naglavačke, zasukali rukave i radili na tome da svoju glazbu, energiju i emociju podijele s onima kojima je glazba namijenjena – fanovima.

Riječ je o posebnoj akciji s neviđenim pogodnostima za fanove BSHB-a kojima su posvetili novo izdanje i žele ga proslaviti s njima. Svi fanovi koji se pridruže ovoj proslavi imaju priliku vidjeli i čuti novi “Studio Session” album prije nego bude službeno izdan, ekskluzivni sadržaj i priče sa snimanja, skriveni bonus sadržaj i postati dio BSHB obitelji. Detalje o akciji pogledajte na BSHB web stranici. https://bshbmusic.com/studio-session/

Ova proslava kulminirati će velikim koncertom u Tvornici Kulture u Zagrebu 12.5.. Biti će to najveći samostalni koncert u 23 godine bogate povijesti benda. Ulaznice za koncert po cijeni od 60 kuna dostupne su u sustavu Eventim. Direktni link možete naći na web stranici benda, a svi koji se prijave za proslavu novog albuma dobiti će 30% popusta na ulaznice, ali i besplatni pristup livestreamu koncerta.

Frontmen i vokal BSHB-a, Marko Bosak: „Snimili smo live koncert iz studija kako bismo nekako nadoknadili vrijeme kada koncerti uživo nisu bili mogući. Željeli smo snimiti tu emociju i kemiju koja se dogodi kad se toliko fantastičnih glazbenika sastane da zajedno stvaraju glazbu i pokloniti je našim fanovima. Sve ljubitelje dobre glazbe pozivamo da 12.5. nam se pridruže u prvom redu Tvornici! “

Na koncertu će fanovi imati priliku čuti i album BSHB-a iz 2020., “Based on a True Story”. Oba albuma odsvirati će u cijelosti na način na koji BSHB to najbolje zna - Glasno i Ponosno, tj. Loud and Proud!

Prva dva singla sa “Studio Session”, obrade Hey Jude Beatlesa i Ain’t wasting time Allman Brothers Banda možete ćuti na svim streaming servisima kao i “Based on a True Story” - prvi autorski album BSHB-a, inspiriran stvarnim pričama, napisan i odsviran iz srca. Sa spomenutog albuma izdvajamo singlove Already There, Lovin on my Mind i Revolution.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni