Vije-sti

Brijačnica objavila satnicu i još jedan bend za prvi dan festivala

Brijačnica objavila satnicu i još jedan bend za prvi dan festivala

Do početka najvećeg domaćeg zimskog rock festivala dijeli nas još jedan dan! Headlineri prve večeri festivala su Pips, Chips & Videoclips, a osim njih na pozornicu Boćarskog doma 27. siječnja stižu Le Cinema, Gatuzo, Čao Portorož te Straight Mickey and the Boyz.

Prvog dana festivala publiku će zagrijati i zagrebački indie rock bend Broken Ideas. Grupa koja se okupila 2012. godine dosad je svirala diljem regije, a na Brijačnici će predstaviti svoj najbolji repertoar. Broken Ideas su 2014. godine objavili svoj prvi EP "Order Makes A Mess" pod producentskom palicom Antonina Šimića, a uskoro im je u planu objaviti i album.

Drugog dana Brijačnice headlineri su legendarni Kojoti, koji su u intervjuima istaknuli kako jedva čekaju ponovno zasvirati pred publikom nakon 17 godina. Osim njih 28. siječnja svirat će Obojeni program, Jonathan, Mašinko, Discohernia i Oružjem protiv otmičara.

Objavljena je i službena festivalska satnica.

Petak, 27. siječnja:
Ulaz - 19:30
Broken Ideas - 20:00
Čao Portorož - 20:35
Gatuzo - 21:15
Straight Mickey and the Boyz - 22:00
Le Cinema - 22:45
Pips, Chips & Videoclips - 23:40
Subota, 28. siječnja:
Ulaz - 19:30
Discohernia - 20:15
Oružjem protiv otmičara - 20:45
Mašinko - 21:20
Obojeni program - 22:05
Jonathan - 23:00
Kojoti - 23:45

Posjetitelji Brijačnice će oba dana festivala imati priliku sudjelovati u instant glazbenom kvizu Iskonovog mobilnog glazbenog studija, a njihovo će znanje biti nagrađeno probranim rock vinilima, ulaznicama za glazbene festivale i koncerte te besplatnim pivom na šanku brijačnice. Više detalja posjetitelji će otkriti na ulazu u Boćarski dom!

Dnevne ulaznice za Brijačnicu u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 65 kuna, dok će na dan stajati 85 kuna. Festivalske ulaznice su 110 kuna.

Prodajna mjesta: Dirty Old Shop, Rockmark, Tvornica kulture i sva prodajna mjesta sustava Entrio. www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni