Vije-sti

Brkovi najavili ekskluzivan koncert u Vintage Industrial Baru uoči Valentinova

Brkovi najavili ekskluzivan koncert u Vintage Industrial Baru uoči Valentinova

Bend koji je više puta punio Dom sportova, rasprodavao Tvornicu kulture, konačno dolazi u Vintage na svečanu noć ulaska u Valentinovo i veliku koncertnu štalu koju spremaju za taj klupski koncert.

U četvrtak 13. veljače, punk folk wellness spa mašina Brkovi po prvi puta ikada zasvirat će Vintage Industrialu i to na ekskluzivnom koncertu za 500 najbržih fanova.

Brkovi su punkrock-turbofolk sastav koji postoji od 2004. Svoju glazbu nazivaju "turbo punk folk wellness i spa". Suštinski je riječ o punk-rocku uz hard rock, heavy metal i reggae utjecaje. Folk element u njihovoj glazbi se očituje u načinu pjevanja i gitarskim melodijama (često u tercama) koje zvuče kao hommage pastirskom rocku.

Shamso 69, Prasac, Žorž, Šarulja i Tomac su odsvirali gomilu koncerata u bivšim jugoslovenskim republikama, a nastupali su i u inozemstvu (Bugarska, Švicarska, Austrija, Njemačka). Bend će uskoro po prvi put nastupiti u Irskoj. Trenutno rade na novim pjesmama, te planiraju turneju po Njemačkoj i zemljama bivše Jugoslavije.

Informacije o prodaji ulaznica bit će poznate uskoro.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni