Vije-sti

Distune vam predstavlja: Flip Flop Fatality & Mighty Zazuum

Distune vam predstavlja: Flip Flop Fatality & Mighty Zazuum

OKC Palach će u petak, 20.11., ugostiti Flip Flop Fatality i Mighty Zazuum, a sve to u sklopu programa Distune vam predstavlja.

Flip Flop Fatality (Rijeka)
Razlazom Riječkog banda Hesus Attora, Vedran Medanić i Hrvoje Karabaić tražeći bubnjara za svoj novi projekt nalaze riješenje u Leni Crnković, bivšoj bubnjarici banda Asheraah. Koristeći bubanj, bass, klavijature i vokal, FFF pronalaze svoj vlastiti izraz u kojem iskusno glazbeno uho osim math rocka, psy rocka te noisea može čuti i ambijentalne dijelove koji zaoukružuju ovu neobičnu, ali slušljivu priču. Tako FFF kroz svoju glazbenu mantru spajanjem agresivnog i opuštajućeg, publici garantiraju zanimljivo i psihotično muzičko putovanje.

Mighty Zazuum (Pula)
Glazba koju sviraju ima svoj korijen u zvuku progresivnog rocka, a psihodelija 60-ih i 70-ih godina čini jedan od potpornih stupova glazbene konstrukcije. Međutim, svoj izričaj su prošarali i modernijim zvukovima koji im daju određeni ambijentalan štih. Samo neki od utjecaja koji su ostavili pečat na njihovo stvaranje su bendovi poput Mars Volte, Kyussa i Toola.

Cijena ulaznica: 25/35 kn
Pretprodaja: Dallas music shop Rijeka (Splitska 2a), sustav Entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni