Vije-sti

Domagoj Šimek najavljuje promociju albuma

Domagoj Šimek najavljuje promociju albuma "Atlas On My Hoof"

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek najavljuje za 28. ožujka u Vintage Industrialu promociju solo prvijenca „Atlas On My Hoof“.

Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu She Loves Pablo, s kojim je nedavno rasprodao spomenuti klub, predstavit će se u intimnijoj, kantautorskoj ulozi. Akustični debi „Atlas On My Hoof“ njeguje minimalistički i topao pristup ogoljen gotovo isključivo na akustičnu gitaru i ležerniju vokalnu izvedbu.

Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Domagoj ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku. Na promociji albuma nastupit će uz prateći bend sastavljen od kvalitetnih mladih glazbenika: Dimitrija Đokića (klavijature i prateći vokali) i Leonarda Klaića (bubnjevi) iz She Loves Pablo, Hrvoja Baudoina (gitara) iz Malady Lane te Nenada Gajića (bas).

" U ovih 13 pjesama Šimek pokazuje zavidan kantautorski talent. Cijeli album je posložen kao koherentna cjelina i savršen je za slušanje na putovanjima i šetnjama kada su nam jedini suputnici naše misli." - Ivana Ramljak (Sound-report)

Album je izašao za etiketu Dostava Zvuka, album je dostupan na službenoj Bandcamp stranici autora te u fizičkom CD obliku u Dirty Old Shopu u Zagrebu, a moći će se kupiti i na koncertu.


Ulaznice
U pretprodaji dostupne u Vintage Industrialu / Grifu (Savska 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 30 kn, kao i na dan koncerta na ulazu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni