Vije-sti

Đorđe Balašević nakon pet godina opet u Opatiji

Đorđe Balašević nakon pet godina opet u Opatiji

Nakon pet godina, Đorđe Balašević se vraća na Ljetnu pozornicu u Opatiji, koja ove koncerte pamti kao najemotivnije ljetne večeri

'Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa "bokal fosfora..." -ističu organizatori.

 Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za ovaj čaroban prostor opatijske pozornice, 11.08.2017.

Ljubav između ovog umjetnika, glazbenika i njegove publike, teško je riječima opisati, ali vrlo ju je lako osjetiti jer već od samog izlaska Balaševića na pozornicu, oni postaju jedno, postaju spoj nečeg romantičnog, ljubavnog, pjesničkog i bajkovitog. Budite dio još jedne unikatne panonske bajke jer je poznato kako se za Balaševićeve koncerte uvijek traži ulaznica više, ali i isto tako je dobro poznato kako su njegovi koncerti rasprodani čak nekoliko dana nakon prvih službenih najava.

Ulaznice se nalaze u prodaji preko sustava Ticketshopa, a vi svoje ulaznice svakako kupite na vrijeme i uživajte u predivnoj ljetnoj noći koja vas očekuje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni