Vije-sti

dRUMELODY predstavio novi video i odaslao dvije snažne poruke

dRUMELODY predstavio novi video i odaslao dvije snažne poruke

Pred sam kraj 2020. godine jedan od ponajboljih regionalnih glazbenika/DJ-a iz sfere elektroničke glazbe drumelody za izdavačku kuću Sarajevo Disk objavio je album "Freedom of Imagination" koji je potom objavljen i na LP-ju odnosno vinylu putem PDV Recordsa, hrvatske izdavačke kuće poznate po odličnom ukusu i stilu.

U međuvremenu je "Freedom of Imagination" ulovio i nominaciju za nagradu Ambasador koja se dodjeljuje najbolji akterima elektroničke glazbe u regiji i to u kategoriji "Najbolji album plesne/suvremene elektroničke glazbe". Gotovo istovremeno od strane ADRIA MUZZIK VIDEO AWARD stigla je i nominacija za video singl "Blood Song" u kategoriji najbolji electro dance video!

A, dok su sa svih strana stizale pohvale i nominacije za prošle i sadašnje uratke, drumelody se u Dubaiju posvetio snimanju novog video spota za čvrsti electro beat video single "Radiokiller". Video je jučer pušten u javnost i može ga se pogledati u ovom mailu (vidi iznad) kao i na njegovom službenom YouTube kanalu

Novim videom, ovaj se kreativni Sarajlija okreće današnjem represivnom svijetu i brutalnosti koja nam se nameće svuda i na različite načine. Pažnju na novo normalno i očito modereno, drumelody aka Berin Tuzlić sreće parolom NE BUDI OVCA!!!
A, uz to šalje nam i lijepu poruku da svoj privatni svijet obojimo glazbom i zaštitimo sebe od utjecaja koji nam se nameću protiv naše volje. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni