Vije-sti

Dubrovački kantautor Vlaho Arbulić predstavlja svoj drugi singl

Dubrovački kantautor Vlaho Arbulić predstavlja svoj drugi singl "Home"

Mladi kantautor Vlaho Arbulić, kojeg su mnogi prepoznali kao veliki potencijal za svjetsko glazbeno tržište, nakon svog debitantskog singla "Bla, bla", predstavlja novi, pjesmu "Home". Uz Vlahu, koautori pjesme su Filip Vidović, Neven Marinac i Gordan Dragić, koji potpisuju i produkciju za zagrebački Morris-Studio, gdje je pjesma producirana. Za gudački aranžman u pjesmi pobrinuo se Ivan Arnold.

Za pjesmu ujedno je snimljen i video spot u režiji Darka Drinovca, a pogledati ga možete u nastavku:

"Spot ide u korak s tematikom pjesme koja prati unutarnju potragu za domom, odnosno iskonskim sobom. Takvo lutanje u spotu je prikazano kao dug i tezak povratak kuci preko hladnih i vjetrovitih planina. Međutim, kao i svaki pokusaj vraćanja u prošlost, takvo putovanje završava spoznajom o nepovratnim promjenama i jazu između onoga sto jesmo i sto smo bili." - rekao je Vlaho

Kako je i sam nekoliko puta već naglasio, glazba je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast, a o daljnjim planovima Vlaho kaže: "Album je u pripremi, a nekoliko narednih singlova već je definirano. Album ce biti produkcijski bogat i raznolik zahvaljujući ekipi s kojom radim, a zajednička crta svim pjesmama bit ce upravo kantautorski identitet koji je i temelj cijelog projekta."

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni