Vije-sti

Elvis Jackson, One Step Away i Fast Response zajedno u Tvornici

Elvis Jackson, One Step Away i Fast Response zajedno u Tvornici

U četvrtak, 16. ožujka, u Tvornici kulture sprema se punk-rock spektakl uz bendove Elvis Jackson, One Step Away i Fast Response.

Elvis Jackson, jedan od najboljih regionalnih ska-punk-rock-reggae-metal bendova, nakon duge četiri godine vraća se u Zagreb. Ovi veseli momci predstavit će vam presjek svojih najvećih hitova sa pet izuzetno uspješnih albuma ("Move Your Feet It's One O'clock", "Go Home and Practice", "Summer Edition", "Against the Gravity" i "Radio Unfriendly"). Snimili su desetak videospotova, bili su prisutni na mnogim stranim kompilacijama, održali su nekoliko turneja i svirali su na najvećim europskim festivalima, kao što su Sziget fest, Exit festival, INmusic festival, Dunauinselfest, Burgast fest, Rock For People, Rototom Sunsplash, Beerfestival, Azfest, Serengeti, Devilside...
Kruže priče da su njihovi nastupi nezaboravni i da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nastupi na kojima se surfa na luftiću, na kojima lete role wc papira…dođite i uvjerite se sami.

OSA po treći put u Tvornici predstavlja svoj drugi album "Ni Grama Srama". Oko njih svima je sve već jasno jasno, brzi punk rock, vino, kotlovina, Koprivnica,  Kuhar... Provjereno dobro, kažu treća sreća, pa dođite i provjerite kakav spektakl momci iz Zagorjevine spremaju ovaj put!

Fast Respons za sebe kažu da su "three sexy dudes and a drummer", domaće snage s engleskom lirikom, a nakon dužeg vremena opet nastupaju u Zagrebu. Ovaj put s novim materijalom i novim basistom (Rudi - FrAkTuRa MoZgA) koji najavljuje novi, treći album benda! Jači, veći i brži!

Ulaznice: 40kn - pretprodaja, 60kn - na dan

Prodajna mjesta:

Dirty Old Shop (Tratinska 18)
Entrio.hr

- na dan koncerta na ulazu

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni